• Stoc epuizat
Maneca scurta de muscatura iuta FIT Z Polytanu SK pentru dresaj canin

Maneca scurta de muscatura iuta FIT Z Polytanu SK pentru dresaj canin

360,00 lei
Cu TVA

Maneca scurta profesionala FIT  Z Polytanu SK pentru dresaj canin . Maneca scurta profesionala FIT Z Polytanu SK pentru dresaj canin , confectionata din iuta de calitate superioara , prevazuta cu 2 manere interioare foarte stabile , element de stabilitate in zona de flexare a bratului .

  Livrare rapida

Expediere in maxim 24h sau 48h pentru toate produsele in stoc.

  Multumi sau banii inapoi

Poti returna produsele in termen de 10 zile.

  Transport gratuit in ROMANIA

Pentru orice comanda care depaseste 500 lei.

Maneca scurta profesionala FIT  Z Polytanu SK pentru dresaj canin . Maneca scurta profesionala FIT Z Polytanu SK pentru dresaj canin , confectionata din iuta de calitate superioara , prevazuta cu 2 manere interioare foarte stabile , element de stabilitate in zona de flexare a bratului . Iuta utilizata la confectionarea acestei maneci profesionale scurte este de calitate superioara , in tesatura sunt inserate fire impermeabile cu rol de a impiedica acumularea umiditatii si prin urmare ingreunarea manecii . Marginile iutei sunt tivite rotund cu material RipStop impermeabil , cu rol de a impiedica destramarea tesaturii , impiedicarea acumularii umiditatii si nu in ultimul rand de protejare a muscaturii cainilor . Maneca este prevazuta cu protectie pentru brat , confectionata din material plastic identic cu cel utilizat la confectionarea mansoanelor profesionale IPO / IGP . Interiorul protectiei este captusit cu material impermeabil RipStop , care asigura confort in timpul utilizarii si impiedica acumularea umiditatii . Maneca este conceputa sa asigure protectie optima , atat pentru antebrat cat si pentru zona palmei si a cotului . In plus , interior sunt prevazute 2 manere foarte stabile care ofera posibilitatea utilizarea manecii atat ca maneca scurta , cat si ca perna de muscatura mai avansata de muscatura pentru dresaj canin . Interior , maneca scurta profesionala FIT Z Polytanu SK are de asemenea prevazut un element pentru stabilitate captusit cu neopren si burete , plasat strategic in zona de flexare a bratului . Maneca este prevazuta cu suprafata de muscatura in forma de pana rotunjita . Interiorul suprafetei de muscatura este umplut cu material hipoalergenic , care amortizeaza socurile . Adancimea generoasa a suprafetei de muscatura , permite utilizarea acestei maneci scurte pentru antrenarea tutror raselor de caini cu abilitati de lucru . Maneca scurta profesionala FIT Polytanu SK poate fi utilizata pentru antrenarea muscaturii cainilor juniori si adulti . Exercitiile de trimitere inainte , ar putea fi recompensate cu acesta maneca scurta . Diferite elemente de IPO / IGP pot fi recompensate cu acesta maneca scurta . Recompensarea cainilor de interventie si securitate , atunci cand elibereaza muscatura , ar putea fi o alta utilizare . Fiind o piese compacta , maneca scurta profesionala poate fi purtata in echilibru de catre caine imediat ce a castigat muscatura . Maneca scurta profesionala poate fi utilizata atat pe bratul drept cat si pe bratul stang . Acesta este un produs profesional de calitate ridicata !

Descriere pe scurt a manecii scurte profesionale FIT Z Polytanu SK pentru dresaj canin :

  • Confectionata din iuta de calitate superioara
  • Tesatura iutei are inserate fire impermeabile
  • Pentru o mai buna rezistenta , iuta are prevazute multiple cusaturi durabile pe toata suprafata
  • Marginile iutei sunt tivite rotund cu material impermeabil RipStop
  • Maneca este prevazuta cu protectie confectionata din material plastic identic cu cel utilizat la confectionarea mansoanelor IPO / IGP
  • Interiorul protectiei este captusit cu material impermeabil RipStop
  • Maneca are prevazute interior 2 manere foarte stabile
  • Maneca are de asemenea prevazut interior un element de stabilitate plasat strategic in zona de flexare a bratului
  • Elementul de stabilitate este captusit cu burete si material impermeabil RipStop
  • Maneca este conceputa sa protejeze eficient inclusiv zona palmei si a cotului
  • Maneca este prevazuta cu suprafata de muscatura in forma de pana rotunjita
  • Interiorul suprafetei de muscatura este umplut cu material hipoalergenic , care anbsoarbe socurile
  • Maneca poate fi utilizata atat pentru bratul drept cat si pentru bratul stang
  • Densitatea suprafetei de muscatura este semi-dura
  • Lungime maneca : 40 cm
  • Latime maneca : 25 cm
  • Greutate maneca : 1300 g
  • Conceputa si produsa in Slovacia

Utilizare recomandata : dresaj canin , antrenarea cainilor de politie , armata , trupe de securitate , etc...

                                              

PZ482

S-ar putea sa-ti placa

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Inregistreaza cont nou

Ai deja un cont?
Logheaza-te Sau Reseteaza parola