Supliment profesional KynoVital Protect FLEX 400 g pentru articulatii caini

Supliment profesional KynoVital Protect FLEX 400 g pentru articulatii caini

205,00 lei
Cu TVA

Supliment alimentar profesional KynoVital Protect Flex 400 g pentru articulatii caini . Supliment alimentar profesional KynoVital Protect FLEX 400 g pentru articulatii caini . 

                                                                                   

  Livrare rapida

Expediere in maxim 24h sau 48h pentru toate produsele in stoc.

  Multumi sau banii inapoi

Poti returna produsele in termen de 10 zile.

  Transport gratuit in ROMANIA

Pentru orice comanda care depaseste 500 lei.

Supliment alimentar profesional KynoVital Protect Flex 400 g pentru articulatii caini . Supliment alimentar profesional KynoVital Protect FLEX 400 g pentru articulatii caini . Supliment alimentar pentru activarea celulelor de formare a cartilajului ( condroblaste ) si suport eficient pentru regenerarea cartilajului articular cu imbunatatirea functiei de amortizor a socului cartilajului .

Colagenul este principala proteina structurala a tesutului conjunctiv , a tendoanelor , ligamentelor si a cartilajului articular . Aprovizionarea tintita de hidrolizat de colagen in Protect FLEX activeaza demonstrabil celulele de formare a cartilajului ( condroblast ) , sprijinind astfel in mod eficient regenerarea cartilajului articular si imbunatateste functia de amortizor a socului cartilajului . In plus , tesutul osos este optimizat din punct de vedere al stabilitatii , flexibilitatii , substantei si densitatii prin stimularea celulelor de formare osoasa ( osteoblaste ) .

Colagenul bioactiv din Protect FLEX este obtinut din materii prime de origine animala , care au fost examinate de autoritatile veterinare si potrivite pentru consumul uman ( calitatea alimentelor ) . Micile peptide de colagen sunt caracterizate de o biodisponibilitate ridicata si sunt absorbite de organism aproape fara pierderi .

Au o afinitate mare pentru structurile tesutului conjunctiv cum ar fi ligamentele , tendoanele , fascia , care sunt intinse in jurul fibrelor musculare , a oaselor si a cartilajului .

Faina din carne de midii verzi functioneaza impreuna cu peptidele de colagen sinergic pe intregul aparat ligamentar si ii imbunatateste rezistenta si elasticitatea .

Efectul pozitiv al peptidelor bioactive de colagen asupra intregului aparat conjunctiv a fost dovedit stiintific in mai multe studii clinice .

Combinatia dintre Protect Adult si Protect FLEX are sens daca cainele dumneavoastra este deosebit de solicitat in sport , se pregateste pentru examene si trebuie sa sustina examene de lucru .

Chiar si cainii sportivi care cresc in varsta mijlocie beneficiaza de combinatia de faina de midii cu buze verzi cu sulfat de condroitina , acid hialuronic si colageni bioactivi din Protect FLEX .

COLAGEN

Colagenul este una dintre asa numitele proteine structurale . Proteinele structurale sunt toate proteinele care servesc in primul rand ca structura in celule si tesuturile corpului . Spre deosebire de alte proteine , acestea nu actioneaza ca enzime , ci au sarcina de a da celulelor si tesuturilor forma si rezistenta lor . Acestea pastreaza structurile elastice , dar asigura in acelasi timp o anumita rezistenta . Pe langa creatina si elastina , colagenul este una dintre cele mai importante proteine structurale din organism .

PULBERE DE MIDII CU BUZE VERZI

Midia cu buze verzi , Perna Canaliculus , intareste structurile tesutului conjunctiv , cum ar fi ligamentele , tendoanele si cartilajul articular utilizand glicozaminglicanii , cum ar fi sulfatul de condroitina si acidul hialuronic , functia de tampon a articulatiilor este optimizata prin cresterea sintezei lichidului sinovial , care contine in mod natural acizii grasi Omega , imbunatatesc intregul metabolism al aparatului locomotor si asigura aprovizionarea optima a cartilajului articular in curs de dezvoltare cu substante nutritive si substante vitale .

Compozitie : proteine brute 94,2 % , grasimi brute 0,8 % , fibre brute 0 % , cenusa bruta 2,8 %

Ingrediente : colagen 90 % ( din carne de porc ) , faina de carne de midii cu buze verzi 10 % ( perna canaliculus ) din Noua Zeelanda

Recomandare de hranire per caine pe zi :

Protect Adult si Protect FLEX sunt administrate zilnic alternativ

Protect FLEX : 2 g per 10 kg greutate corporala , maxim 15 g .

Eficienta cu alternanta zilnica cu KynoVital Protect Adult ( de exemplu pentru un malinois ) , 400 g : 3-4 luni in functie de greutate

Adaugarea Kynovital Protect FLEX la KinoVital Protect Junior optimizeaza succesul pentru caini puppy si caini tineri cu tesut cunjunctiv slab , penetrarea articulatiilor de la nivelul picioarelor si ale gleznei , tendinta de inchidere in spate ( asemanatoare coatelor de vaca , picioare in X ) , cartilajul urechii slab si articulatii mobile : cainii tineri isi consolideaza succesul intregului sistem musculo-0scheletal , tendoanele si ligamentele castiga elasticitate si rezistenta – cea mai importanta conditie prealabila pentru un caine care ar trebui sa obtina performante complete cu efort fizic deplin . In plus cartilajul urechii este intarit .

In paralel cu Protect Junior , Protect FLEX este administrat : 2 g la 10 kg masa corporala , maxim 15 g .

Eficienta cu administrare zilnica ( de exemplu , pentru un catelus , caine tanar din rasa Malinois ) , 400 g : in functie de greutate , 2 pana la 3 luni .

                                                                   

                                          

 

 

 

 

 

 

KY203
10 Produse

S-ar putea sa-ti placa

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Inregistreaza cont nou

Ai deja un cont?
Logheaza-te Sau Reseteaza parola