Zgarda de forta reglabila din piele ABC Sport Klin Germany pentru dresaj canin

SD2099

Produs nou

Zgarda de forta reglabila din piele naturala ABC Sport Klin Germany pentru dresaj canin . Zgarda de forta ABC Sport Klin Germany pentru dresaj canin , confectionata din piele naturala moale fett , prevazuta cu sistem metalic de prindere rapida Alu-Max , zale metalice atasati durabil in interior .

                                                                                    

Mai multe detalii

In stoc

180,00 lei

Zgarda de forta reglabila din piele naturala ABC Sport Klin Germany pentru dresaj canin . Zgarda de forta ABC Sport Klin Germany pentru dresaj canin , confectionata din piele naturala moale fett , prevazuta cu sistem metalic de prindere rapida Alu-Max , zale metalice atasati durabil in interior , reglabila pe laterale . Pornind de la solicitarile clientilor , de a concepe si produce o zgarda de calitate din piele naturala , care sa fie foarte eleganta si durabila , sa ajute la controlarea eficienta a cainelui , sa fie ajustabila , sa fie usor de pus si de scos , producatorul German ABC Sport Klin a conceput si produs aceasta zgarda de forta din piele naturala . Confectionata din piele naturala moale fett de cea mai inalta calitate , zgarda are un aspect estetic deosebit . Sistemul de prindere rapida Alu-Max este confectionat din aliaj special de aluminiu care ii confera rezistenta , fiabilitate si nu in ultimul rand este foarte usor . Deschiderea acestui tip de prindere se realizeaza extrem de rapid si usor prin simpla apasare laterala pe ambele laturi . Inchiderea sistemului se realizeaza prin simpla apasare usoara . Sistemul Alu-Max este conceput sa ofere siguranta si sa previna deschiderea accidentala . Sistemul de prindere rapida Alu-Max este recunoscut pe plan mondial ca fiind printre cele mai sigure si fiabile sisteme de inchidere . Zalele metalice atasate in interior ajuta la corectarea si controlarea eficienta a cainelui , ele fiind plasate strategic exact in zona de eficienta maxima a corectiei . Colaborarea stransa cu specialisti in domeniul dresajului canin din Germania a dus la conceperea si producerea acestei zgarzi . Zalele metalice sunt atasate prin nituire pentru a asigura stabilitate , eficienta a corectiei si pentru a evita deplasarea sau desprinderea zalelor in timpul utilizarii . In zona de atasare a zalelor , zgarda este prevazuta cu doua straturi de piele pentru rezistenta si aspect elegant . Lateral , zgarda poate fi reglata cu ajutorul cataramelor asigurand astfel o potrivire perfecta . Ajustarea corespunzatoare creste eficienta zgarzii . Aceasta zgarda de forta din piele reprezinta alegerea perfecta pentru eficienta in dresaj , aspect foarte elegant , fiabilitate , usor de utilizat . Echipamente ABC Sport Klin Germany concepute de profesionisti pentru profesionisti . Producatorul German dezvolta , testeaza si produce in mod constant inovatiile proprii in dresajul canin in stransa colaborare specialisti in dresajul canin , deoarece calitatea isi dovedeste eficienta in practica . Experinta acumulata inca din 1976 din implicarea in fenomenul canin de cel mai inalt nivel .

Descriere pe scurt a zgarzii de forta din piele ABC Sport Klin Germany pentru dresaj canin :

 • Confectionata din piele naturala moale fett de cea mai inalta calitate
 • Prevazuta cu zale metalice atasate durabil in interiorul zgarzii
 • Zalele metalice sunt atasate prin nituire pentru rezistenta , eficienta si siguranta
 • Zgarda este prevazuta cu sistem de prindere rapida metalic Alu-Max
 • In zonta de atasare a zalelor zgarda este prevazuta cu doua straturi de piele
 • Straturile de piele sunt cusute durabil pe lateral pentru rezistenta si stabilitate
 • Zgarda este reglabila pe ambele laturi cu ajutorul cataramelor
 • Cataramele de reglaj sunt atasate prin cusaturi durabile
 • Zgarda este prevazuta cu doua inele D pentru atasarea lesei
 • Pentru rezistenta in zona de atasare a inelelor , zgarda are prevazute cusaturi durabile
 • Latime disponibila zgarda : 25 mm
 • Grosime zale metalice : 2,3 mm
 • Lungime disponibila zgarda : min. - 45 cm /max.  - 62 cm
 • Culoare disponibila zgarda : Cognac
 • Greutate zgarda : 275 g
 • Conceputa si produsa in Germania      

              

 

 

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Zgarda de forta reglabila din piele ABC Sport Klin Germany pentru dresaj canin

Zgarda de forta reglabila din piele ABC Sport Klin Germany pentru dresaj canin

Zgarda de forta reglabila din piele naturala ABC Sport Klin Germany pentru dresaj canin . Zgarda de forta ABC Sport Klin Germany pentru dresaj canin , confectionata din piele naturala moale fett , prevazuta cu sistem metalic de prindere rapida Alu-Max , zale metalice atasati durabil in interior .

                                                                                     • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864