Dispozitiv profesional stabilitate articulara caini Balto Splint

Dispozitiv profesional pentru laxitate ligamentara caini Balto Splint

350,00 lei
Cu TVA

Dispozitiv profesional pentru stabilizare laxitate ligamentara caini Balto Splint

Atentie !!! Garantat cel mai mic pret din Romania , daca gasiti in alta parte mai ieftin noi va oferim un pret mai bun !!! Solicitati telefonic oferta !!!

Mărime: XXS
Produs disponibil cu alte optiuni
  Livrare rapida

Expediere in maxim 24h sau 48h pentru toate produsele in stoc.

  Multumi sau banii inapoi

Poti returna produsele in termen de 10 zile.

  Transport gratuit in ROMANIA

Pentru orice comanda care depaseste 500 lei.

Dispozitiv profesional pentru stabilizare laxitate ligamentara caini Balto Splint . Dispozitivul profesional Balto Splint este special conceput pentru a sustine articulatiile radiocarpiene , carpometacarpiene si tarsometatarsiene .

Pentru ce este ?

Suportul perfect pentru articulatia radio-carpiana si meta-carpiana : Balto Splint . Dispozitivul este special conceput pentru a sistine articulatiile radiocarpiene , carpometacarpiene si tarsometatarsiene , atat labe fata cat si spate . Este ideal pentru cazurile de hiperflexie sau hiperextensie a carpului si tarsului , distorsiuni minore ale ligamentelor , entorse si fracturi incomplete ale osului , atunci cand tratamentul conservator este preferabil interventiei chirurgicale . Cand este utilizat pentru piciorul din fata , va recomandam sa folositi si Balto Joint , deoarece utilizarea acestuia pe piciorul sanatos va ajuta sa compenseze mai bine sarcina adaugata cauzata de pierderea utilizarii celuilalt picior . Daca Balto Splint este utilizat pe un picior din spate , va recomandam sa folositi Balto Joint pe ambele picioare din fata . Odata ce dispozitivul profesional Balto Splint a fost asezat in jurul piciorului cainelui , nu este necesar ca cele doua margini albe sa se intalneasca , , deoarece inchiderea dispozitivului se face prin intermediul curelelor albastre si stabilizarea este asigurata de atela din spatele dispozitivului .

Avantaje :

Eficient , practic , ergonomic : dispozitivul de stabilitate Balto Splint reprezinta toate acestea . Atela robusta , modelabila , continuta in tesatura urmeaza forma partii din spate a antebrachiumului pana in jos cand inchide taponul , stabilizand zona afectata si permitand cainelui un grad bun de miscare . De asemenea , este ideal pentru protejarea bandajelor inserate in interior , asigura timp de recuperare mai rapid .

Caracteristici :

  • Marimile XXS si XS pot fi folosite si la pisici .
  • Atela metalica rezistenta , poate fi mutata
  • Dispozitivul professional Balto Splint poate fi utilizat in pre-si post-chirurgie
  • Tesatura respirabila
  • Portabilitate excelenta
  • Poate fi spalat manual
  • Atele rigide incluse in dispozitiv

Marimi :

Marime                        Greutate                      Lungime A-B                     Rasa

XXS                            pana la 2 kg                 9,5 cm                             Chihuahua , Pomeranian

XS                              pana la 5-7 kg              13 cm                              Jack Russel , Shih Tzu

S                                pana la 15 kg               16 cm                              Cocker Spaniel , Poodle

M                                pana la 25/30 kg          22 cm                              Border Collie , Setter

L                                 peste 30 kg                 30 cm                              Ciobanesc German , Golden Retriever , Rottweiler

Masuratorile de greutate sunt pur orientative , unele rase s-ar putea sa nu coincide cu dimensiunile indicate , prin urmare se refera si la dimensiunea dispozitivului pentru alegerea corecta . Daca este utilizat pentru picioarele din spate , alegeti dimensiunea mai mica decat greutatile indicate ( de exemplu : daca cainele cantareste 27 kg , pentru piciorul din fata alegeti dimensiunea M , Pentru piciorul din spate alegeti dimensiunea S )

Cum se utilizeaza :

Dispozitivul este performant , dar unghiul poate fi modificat de veterinar daca este necesar . Atela trebuie sa fie modelata de veterinar mai intai pe piciorul sanatos ( din fata sau din spate ) pentru a se asigura unghiul corect pentru piciorul afectat . Atela metalica dura , modelabila , introdusa in interiorul tesaturii urmeaza forma posterioara a picioarelor anterioare , pana la tamponul piciorului . Bandajul de protectie poate fi plasat eficient in interiorul acestuia .

Recomandari de utilizare :

  • In timpul perioadei de utilizare , este recomandabil sa nu lasati cainele singur prea mult timp , deoarece ar putea sa incerce sa indeparteze dispozitivul cu dintii sau cu ghearele .
  • Pentru a preveni deterioararea in timpul utilizarii , cainele trebuie sa fie echipat cu un pantof pentru caini sau sosete de protectie pentru caini , care pot fi achizitionate din orice pet shop .

                                                          

BT SPLINT XXS
0 Produse

S-ar putea sa-ti placa

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Inregistreaza cont nou

Ai deja un cont?
Logheaza-te Sau Reseteaza parola