Dispozitiv profesional articular compresiv pentru caini Balto Joint

Produs nou

Dispozitiv profesional compresiv articular pentru caini Balto Joint . Dispozitivul profesional carpian Balto Joint  . Atentie !!! Garantat cel mai mic pret din Romania , daca gasiti in alta parte mai ieftin noi va oferim un pret mai bun !!! Solicitati telefonic oferta !!!

                                                                                   

Mai multe detalii

In stoc

370,00 lei

Dispozitiv profesional compresiv articular pentru caini Balto Joint . Dispozitivul profesional carpian Balto Joint este utilizat in afectiuni care implica leziuni ale carpului , ducand la durere , schiopatare sau dificultati in miscare .

Pentru ce este ?

Cand sanatatea labei are nevoie de un ajutor , Balto Joint este acolo sa ofere ajutorul optim . Se utilizeaza in paologiile care provoaca inflamatii carpiene , durere , schiopatare , dificultati de miscare . Este un produs excelent de protectie pentru bandaje si plasturi in tratamentul ranilor chirurgicale sau al linsului . Odata ce banda a fost asezata in jurul piciorului cainelui , nu este necesar ca cele doua margini albe sa se intalneasca , deoarece inchiderea dispozitivului se face prin intermediul curelelor albastre , iar stabilizarea este asigurata de atelele din spatele benzii .

Atentie : Balto Joint nu este un aparat de corectie , in caz de laxitate carpiana sau leziuni ale ligamentelor care cauzeaza hiperextensie alege Balto Splint . In cazurile de hiperextensie carpiana severa alege Balto Bone .

Avantaje

Alegerea excelentei benzi carpiene Balto Joint inseamna asigurarea unei stabilitati maxime a zonei vatamate , cu o reducere consecventa a umflarii . Articulatia Balto promoveaza un echilibru imbunatatit intre grupele musculare din zona carpiana , facilitand astfel functiile motorii si de asemenea promovand vindecarea .

Caracteristici

  • Banda poate fi utilizata in post- si pre- chirurgie sau ca alternativa la operatie
  • Tesatura respirabila
  • Portabilitate excelenta
  • Poate fi spalata manual

Marimi

Disponibil in 5 dimensiuni reglabile

Marime                   Greutate               Lungime A-B                Rasa

XS                          4-8 kg                  7 cm                           Jack Russel , ShihTzu

S                            8-25 kg                9 cm                            Border Collie , Poodle

M                            25-35 kg             12 cm                           Setter , Pointer Englez

L                             35-50 kg             14 cm                           Ciobanesc German , Golden Retriever

XL                           peste 50 kg         16 cm                            Saint Bernard , Great Dane , Newfoundland

Atentie ; Rasele sugerate sunt pur orientative , pentru a determina dimensiunea benzii , consultati greutatile indicate . A-B inseamna lungimea benzii .

Cum se utilizeaza ;

Recomandari de utilizare

  • In timpul perioadei de utilizare , este recomandabil sa nu lasati cainele singur prea mult timp , deoarece ar putea incerca sa indeparteze banda , cu dintii sau cu ghearele
  • Scoateti intotdeauna atelele rigide inainte de spalare
  • Odata ce dispozitivul a fost asezat in jurul piciorului cainelui , nu este necesar ca cele doua margini albe sa se intalneasca , deoarece inchiderea dispozitivului se face prin intermediul curelelor albastre si stabilitatea este asigurata de atelele de pe spatele benzii  , prin urmare , nu ar trebui sa credeti ca banda este mica , deoarece nu este complet inchisa in jurul labei , daca dimensiunea este aleasa corect in functie de greutatea cainelui .                                                                                                                                                       
CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Dispozitiv profesional articular compresiv pentru caini Balto Joint

Dispozitiv profesional articular compresiv pentru caini Balto Joint

Dispozitiv profesional compresiv articular pentru caini Balto Joint . Dispozitivul profesional carpian Balto Joint  . Atentie !!! Garantat cel mai mic pret din Romania , daca gasiti in alta parte mai ieftin noi va oferim un pret mai bun !!! Solicitati telefonic oferta !!!

                                                                                     • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864