Canina Hemp Stick's pentru caini

Canina Hemp Stick's pentru caini

60,00 lei

Canina Hemp Stick's pentru caini . Stick's-uri din canepa pentru caini de la Canina . Recompensele sanatoase care pot fi oferite intre mese ! 100 % faina de canepa pura , raport echilibrat de aminoacizi , acizi grasi esentiali .

                                                                                   

  Livrare rapida

Expediere in maxim 24h sau 48h pentru toate produsele in stoc.

  Multumi sau banii inapoi

Poti returna produsele in termen de 10 zile.

  Transport gratuit in ROMANIA

Pentru orice comanda care depaseste 500 lei.

Canina Hemp Stick's pentru caini . Stick's-uri din canepa pentru caini de la Canina . Recompensele sanatoase care pot fi oferite intre mese ! 100 % faina de canepa pura , raport echilibrat de aminoacizi , acizi grasi esentiali .

Recompense sanatoase pentru caini !

Canina Hemp Stick's reprezinta recompensa naturala si sanatoasa care poate fi oferita intre mesele oferite zilnic cainelui . Hrana cainilor este completata zilnic de gama de suplimente Canina Hemp Sticks prin aportul de aminoacizi si acizi grasi esentiali .

Majoritatea recompenselor pentru caini nu sunt bune pentru sanatatea cainelui dumneavoastra deoarece contin zaharuri sau aditivi precum conservanti si arome . Stick-urile Hemp de la Canina sunt sanatoase si recomandate datorita proportiei ridicate de acizi grasi nesaturati , cum ar fi acidul alfa si gama linolenic si aminoacizi valorosi .

Hemp Stick's Canina sprijina forta si regenerarea musculara in activitatile sportive , ajuta cresterea sanatoasa a cainilor junior . Cainii senior beneficiaza de raportul optim de aminoacizi si sunt ajutati in obtinerea starii optime de sanatate , calitatea vietii si sustinerea aparatului locomotor la nivel optim .

Hemp Stick's Canina intareste sistemul imunitar al organismului cu ajutorul macronutrientilor continuti . Datorita fibrei dietetice ( continut ridicat de fibre ) , Hemp Stick's Canina asigura o satietate fara stres , protejeaza intestinele si optimizeaza digestia . Acizii grasi nesaturati au o influenta pozitiva asupra cresterii parului si a calitatii blanii .

Cainilor tineri care nu se focalizeaza si sunt nervosi in timpul antrenamentelor este recomandat sa li se ofere Hemp Stick's Canina . Acizii grasi omega si raportul optim echilibrat de aminoacizi pot in combinatie cu masuri aducative sa contribuie la o mai mare rezistenta si echilibru psihic la astfel de caini .

Canina Hemp Stick's nu are efect halucinogen , deoarece canepa utilizata este furajera , care are un  continut minim de THC ( tetrahidrocanabinol ) , circa 0,07 .

THC este responsabil pentru efectul psihoactiv si este continut doar in planta feminina de canepa  , care nu este utilizata in Canina Hemp Stick's .

Canina Hemp Stick's poatre preveni simptomele carentei nutritionale ( indiferent de hrana oferita )  si reprezinta o contributie valoroasa din punct de vedere nutritional zilnic .

Continut : 200 g

Compozitie / Ingrediente : faina de canepa 100 % ( frunze macinate de cannabis sativa L ) prelucrate in forma de stick

Ingrediente : proteina bruta 29,7 % , continut de grasimi 7,1 % , fibre brute 30,3 % , umiditate 10,5 % .

Continutul de grasimi este alcatuit dupa cum urmeaza :

Acizi grasi polinesaturati / acid linolenic 58,26 % , acid alfa-linolenic 19,14 % , acid gamma-linolenic 0,05 %

Acizi grasi mononesaturati / acid palmitoleic 0,10 % , acid oleic 11,61 % , acid gadoleic 0,41 %

Acizi grasi saturati / acid miristic 0,10 % , acid palmitic 6,28 % , acid stearic 2,72 % , acid arahidic 0,88 % , acid behenic 0,33 % , acid lignoceric 0,15 %

Recomandare de administrare per animal pe zi : 3 g per 10 kg greutate corporala , max. 30 g

Canina Hemp Stick’s sunt servite intre mese , impreuna cu mesele , ca recompense sanatoase . Acestea pot fi usor impartite , astfel incat dozarea individuala este usor de realizat

Cantitatea specificata pentru 10 kg poate fi dublata , daca este necesar . Nu trebuie depasita cantitatea de 30 g pe zi .

Pot fi administrate chiar si cainilor puppy .

                                                                                             

C141005
7 Produse

S-ar putea sa-ti placa

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Inregistreaza cont nou

Ai deja un cont?
Logheaza-te Sau Reseteaza parola