Zgarda de lux pentru caini Luxury Concept Paris

Produs nou

Zgarda de lux pentru caini Luxury Concept Paris . Zgarda cainelui reprezinta un accesoriu care scoate in evidenta frumusetea cainelui . Conceputa si produsa pentru doritorii de accesorii exclusiviste pentru prietenul cel mai bun .

Mai multe detalii

135,00 lei

Zgarda de lux pentru caini Luxury Concept Paris . Zgarda cainelui reprezinta un accesoriu care scoate in evidenta frumusetea cainelui . Conceputa si produsa pentru doritorii de accesorii exclusiviste pentru prietenul cel mai bun . Zgarda uimeste prin materialele de calitate super premium utilizate la confectionare , atentia deosebita acordata chiar si celor mai mici detalii , bunul gust in alegerea cromaticii culorilor utilizate . Confectionata din piele naturala super premium fett de culoare coniac , captusita in interior cu piele naturala super moale Royal Nappa de culoare Butter Vanilla si prevazuta cu feronerie aurie confectionata din alama masiva Captuseala din piele Royal Nappa este cusuta rotund pe margini pentru confort sporit la purtare si pentru prevenirea tocirii parului in zona de contact . Marginile zgarzii sunt cusute durabil pentru rezistenta si aspect elegant . Ata utilizata pentru cusaturi este una speciala fiind cauciucata pentru rezistenta sporita . Artizanii Luxury Concept Paris au atasat feroneria cu care este prevazuta zgarda intre straturile de piele . Aspectul exclusivist al zgarzii cat si calitatea deosebita multumeste chiar si cei mai exigenti clienti ! Este recomandat ca dupa utilizare pe vreme umeda , zgarda sa fie uscata in loc bine ventilat departe de sursele de incalzire . Dupa uscarea completa este recomandat sa se utilizeze balsam special pentru intretinere produse confectionate din piele naturala disponibil in magazinul nostru on-line ! Produse de lux accesibile iubitorilor de caini si frumos !!!

Descriere pe scurt a zgarzii de lux pentru caini Luxury Concept Paris :

 • Confectionata manual din piele naturala super premium fett
 • Captusita in interior cu piele naturala super moale Royal Nappa
 • Marginile zgarzii sunt cusute durabil pentru rezistenta si aspect elegant
 • Ata utilizata la realizarea cusaturilor este cauciucata pentru rezistenta sporita
 • Zgarda este prevazuta cu feronerie aurie confectionata din alama masiva
 • Feroneria este atasata intre straturile de piele
 • Culoare disponibila  zgarda : Coniac
 • Culoare disponibila captuseala : Butter Vanilla
 • Latime disponibila zgarda : 20 mm
 • Lungimi disponibile zgarda : 35 cm , 40 cm
 •  Conceputa si produsa in Germania

Utilizare recomandata : pentru iubitorii de caini in cautare de produse de lux pentru prietenul cel mai bun .

 

 

 

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Zgarda de lux pentru caini Luxury Concept Paris

Zgarda de lux pentru caini Luxury Concept Paris

Zgarda de lux pentru caini Luxury Concept Paris . Zgarda cainelui reprezinta un accesoriu care scoate in evidenta frumusetea cainelui . Conceputa si produsa pentru doritorii de accesorii exclusiviste pentru prietenul cel mai bun . • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864