Zgarda din piele super premium pentru caini Black Mamba Leather

Zgarda din piele super premium pentru caini Black Mamba Leather

45,00 lei
Cu TVA

Zgarda din piele super premium pentru caini Black Mamba Leather . Zgarda este pentru caini asa cum sunt hainele pentru oameni , trebuie sa le poarte si in functie de calitatea lor le ofera confort la purtare sau dimpotriva .

Mărime: 20 mm / 45 cm - feronerie otel cromat
Culoare: Negru
Material: Piele naturala
  Livrare rapida

Expediere in maxim 24h sau 48h pentru toate produsele in stoc.

  Multumi sau banii inapoi

Poti returna produsele in termen de 10 zile.

  Transport gratuit in ROMANIA

Pentru orice comanda care depaseste 500 lei.

Zgarda din piele super premium pentru caini Black Mamba Leather . Zgarda este pentru caini asa cum sunt hainele pentru oameni , trebuie sa le poarte si in functie de calitatea lor le ofera confort la purtare sau dimpotriva . Aceata zgarda de calitate super premium pentru caini  , este confectionata din piele naturala de cea mai inalta calitate posibila . Pielea din care este confectionata zgarda este moale , supla si rezistenta . Fiind moale si placuta la atingere , ofera confort sporit cainelui in timpul purtarii . In plus zgarda nu toceste blana cainelui . Pielea naturala fett super premium a fost taiata cu laserul , ceea ce reprezinta tehnologie de ultima generatie in prelucrarea pielii naturale . Aceasta taiere , cat si impletitura realizata manual de catre artizanii de la Mamba Black Leather Germany , asigura obtinerea unui produs dus la perfectiunea absoluta . Confectionata dintr-o singura bucata de piele , zgarda este foarte rezistenta . Vopsirea pielii naturale a fost realizata cu pigmenti naturali , pentru a preveni aparitia oricarui tip de alergie . In plus , dupa vopsire si uscare completa , pielea naturala din care este confectionata zgarda a fost intens unsa cu grasimi speciale pentru mentinerea supletii naturale a pielii si pentru protejarea impotriva umiditatii . Desi este tratata pentru respingerea apei , este recomandat ca dupa utilizare pe vreme umeda , zgarda sa fie uscata in loc bine ventilat departe de sursele de incalzire . Dupa uscarea completa , este recomandat sa se utilizeze balsam special pentru intretinerea produselor confectionate din piele naturala , disponibil in magazinul nostru on-line . Dimensiune trecuta in site este lungimea maxima si se poate regla 5 cm in minus . Fiind confectionata din piele naturala de ceea mai inalta calitate zgarda se mai poate intinde cativa centimetri , deoarece pielea zgarzii este extrem de supla . Calitatile pielii naturale din care este confectionata zgarda se imbunatatesc pe masura ce este utilizata . Aceasta zgarda super premium reprezinta alegerea cea mai buna pentru persoanele aflate in cautare de accesorii de calitate pentru prietenul lor cel mai bun .

Descriere pe scurt a zgarzii din piele super premium pentru caini Black Mamba Leather :

  • Confectionata din piele naturala moale si rezistenta de cea mai inalta calitate posibila
  • Taierea pielii naturale din care este confectionata zgarda a fost realizata cu laser
  • Piele naturala a fost vopsita cu pigmenti naturali pentru prevenirea aparitie iritatiilor
  • Dupa vopsire , pielea a fost intens unsa pentru mentinerea calitatilor pielii si pentru protejarea impotriva umiditatii
  • Feroneria zgarzii a fost atasata prin impletire realizata manual
  • Feroneria zgarzii este confectionata din : otel cromat
  • Lungimi disponible zgarda : 45 cm , 50 cm , 55 cm , 60 cm
  • Latimi disponible zgarda : 20 mm , 25 mm
  • Culoare disponibila zgarda : negru
  • Conceputa si produsa manual in Germania

Utilizare recomandata : orice activitate care implica si cainele

BML20810
6 Produse

Referinte specifice

ean13
20810
upc
20810

S-ar putea sa-ti placa

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Inregistreaza cont nou

Ai deja un cont?
Logheaza-te Sau Reseteaza parola