Supliment recuperare probleme articulare caini

Supliment recuperare probleme articulare caini

120,00 lei

Supliment pentru recuperare traume articulare caini CondroLine Help  120 comprimate . Supliment pentru recuperare in urma traumelor articulare CondroLine Care . Preparat organic pentru sold si articulatii caini .

  Livrare rapida

Expediere in maxim 24h sau 48h pentru toate produsele in stoc.

  Multumi sau banii inapoi

Poti returna produsele in termen de 10 zile.

  Transport gratuit in ROMANIA

Pentru orice comanda care depaseste 500 lei.

Supliment pentru recuperare traume articulare caini CondroLine Help 120 comprimate  . Supliment pentru recuperare in urma traumelor articulare CondroLine Care . Preparat organic pentru sold si articulatii caini . Compozitia unica de sulfat de condroitina , glucozamina si Serwell Boswellia ( extract de tamaie ) cu concentratie mare garantata de acizi boswellici in sinergie cu combinatia de acid-alfa-boswellic si acid 11 – keto – B – boswellic ( AKBA ) .

Preparatul cu aplicatie condrofilactica este destinat imbunatatirii dietei cainilor care necesita o protectie suplimentara a sistemului osteoarticular ca in cazul cainilor din rase  mari , rase de lucru , caini care care au atins varsta de 5 ani , caini care manifesta probleme articulare la deplasare .

Utilizare : caini dupa 5 ani pentru profilaxia sistemului osteoarticular , caini in recuperare dupa traume articulare , caini in convalescenta dupa interventii chirurgicale articulare , pentru imbunatatirea elesticitatii si mobilitatii tendonului .

Compozitie per 1 comprimat : clorhidrat de glucozamina 200 mg , sulfat de condroitina 100 mg , extract Boswellia Serrata 100 mg , qrill 200 mg , extract de fructe de trandafir salbatic 35 mg , vitamina C 15 mg .

Aditivi tehnologici : celuloza , silica .

Componente analitice / 100 g : proteine 14,3 % , grasimi 2,5 % , cenusa bruta 11 % , umiditate 4,1 % , fibre 20,5 % .

Dozare / 24 ore : 1 comprimat per 10 kg greutate corporala .

Mod de administrare : amestecat cu alimentele sau direct in gura cainelui .

 

PK018
4 Produse

S-ar putea sa-ti placa

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Inregistreaza cont nou

Ai deja un cont?
Logheaza-te Sau Reseteaza parola