NOU Vitamina C pentru caini Joe Pharm 1 kg Vezi mai mare

Vitamina C pentru caini Joe Pharm 1 kg

EJ213

Produs nou

Vitamina C pentru caini Joe Pharm 1 Kg . Vitamina C pudra  pentru caini. Vitamina C este prezenta in mod special in citrice cat si in alte fructe, dar si in varfuri de crestere ( muguri si lastari ) de diferite plante. 

Mai multe detalii

In stoc

330,00 lei

Vitamina C pentru caini Joe Pharm 1 Kg .

Vitamina C pudra  pentru caini. Vitamina C este prezenta in mod special in citrice cat si in alte fructe, dar si in varfuri de crestere ( muguri si lastari ) de diferite plante. Acest supliment alimentar promoveaza actiunea de preventie al problemelor articulare, asigura dezvoltarea oaselor si muschilor si mentine functionarea optima a sistemului nervos. Vitamina C este utilizata pentru sprijinirea metabolismului muscular, absorptia fierului si intareste sistemul imunitar. Functionarea normala a celulelor este foarte dependenta de prezenta vitaminei C in organism. Cantitatea de vitamina C adaugata in hrana animalelor este mult prea scazuta. Utilizand acest supliment nutritional puteti remedia aceasta carenta. Pe langa prevenirea problemelor articulare si sustinerea dezvoltarii muschilor si oaselor vitamina C are si un efect benefic asupra intaririi tesutului conjunctiv ( colagen ), cresterea activitatii celulelor albe din sange, detoxificarea organismului, regleaza nivelul zaharului din sange. Vitamina C este de asemenea un bun antioxidant. Protejeaza impotriva substantelor daunatoare ( radicalii liberi ) pentru a asigura o stare generala buna.

Ingrediente : Vitamina C pudra

Administrare : 2 g / 20 kg greutate corporala pe zi

Este recomandata hidratarea produsului inainte de administrare.

Continut : 1 kg 

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Vitamina C pentru caini Joe Pharm 1 kg

Vitamina C pentru caini Joe Pharm 1 kg

Vitamina C pentru caini Joe Pharm 1 Kg . Vitamina C pudra  pentru caini. Vitamina C este prezenta in mod special in citrice cat si in alte fructe, dar si in varfuri de crestere ( muguri si lastari ) de diferite plante.   • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864