NOU Lesa de lux pentru caini , confectionata din piele naturala fett 220 cm Vezi mai mare

Lesa de lux pentru caini , confectionata din piele naturala fett 220 cm

Produs nou

Lesa pentru caini , confectionata din piele naturala fett de cea mai inalta calitate posibila . Confectionata manual in Germania , aceasta lesa multumeste chiar si pe cei mai pretentiosi clienti . 

Mai multe detalii

In stoc

85,00 lei

Lesa de lux pentru caini , confectionata din piele naturala fett . Lesa pentru caini , confectionata din piele naturala fett de cea mai inalta calitate posibila . Confectionata manual in Germania , aceasta lesa multumeste chiar si pe cei mai pretentiosi clienti . Calitatea deosebita a pielii naturale fett , atentia deosebita acordata detaliilor si experienta de doua generatii a producatorului face din aceasta lesa din piele naturala pentru caini un accesoriu de lux . Impletitura executata manual adauga pe langa aspectul deosebit de elegant si un plus de rezistenta . Pielea utilizata la confectionarea lesei a fost atent selectata pentru a respecta rigorile de calitate Germane . Feroneria lesei este de asemenea de cea mai inalta calitate , adaugand un plus pentru a permite utilizarea cat mai indelungata a lesei . Pielea Fett este vopsita cu pigmenti naturali , iar vopsirea se realizeaza prin scufundarea pielii in recipiente cu vopsea pentru a absorbi cat mai bine vopseaua . Ulterior dupa procesul de uscare , pielea unsa intens cu grasimi speciale care asigura protectia si hranirea pielii timp indelungat . Pielea Fett are de asemenea o alta calitate notabila si anume ca nu are porii astupati cu lac sau alte produse asemanatoare . Astfel pielea naturala respira si ramane moale si rezistenta . Placuta la atingere , moale si extrem de rezistenta , lesa de lux pentru caini confectionata din piele naturala fett , va multumi vreme indelungata prin calitatile sale deosebite . In plus datorita ungerii cu grasimi speciale , lesa nu isi pierde calitatile vreme indelungata chiar si dupa utilizare pe vreme umeda . Este recomandat ca dupa utilizare pe vreme umeda , lesa sa fie uscata in loc bine ventilat ferit de sursele de incalzire . Pentru utilizare indelungata , lesa se intretine ca orice alt produs confectionat din piele naturala de calitate , cu balsam special disponibil in magazinul nostru on – line . Selectati lungimea dorita a lesei , latimea dorita a lesei , feroneria dorita cu care este prevazuta lesa si modelul cu sau fara maner . Alegeti produse de calitate Germana pentru prietenul dumneavoastra cel mai bun .

Descriere pe scurt a lesei de lux pentru caini , confectionate din piele naturala fett :

 • Confectionata din piele naturala fett de cea mai buna calitate posibila
 • Lesa este confectionata manual in Germania respectand toate criteriile de calitate
 • Prevazuta cu impletitura eleganta realizata manual
 • Piele fett este unsa intens cu grasimi speciale pentru utilizare indelungata
 • Pielea fett din care este confectionata lesa nu se decoloreaza
 • Pielea fett nu isi pierde calitatile char si dupa utilizare pe vreme umeda
 • Pielea fett este moale , supla , placuta la atingere si extrem de rezistenta
 • Lesa este prevazuta cu feronerie de calitate superioara
 • Latimi disponibile lesa : 8 mm , 10 mm , 12 mm , 15 mm
 • Lungime disponibila lesa : 220 cm
 • Culoare disponibila lesa : maro

Utilizare recomandata : toate activitatile care implica si cainele

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Lesa de lux pentru caini , confectionata din piele naturala fett 220 cm

Lesa de lux pentru caini , confectionata din piele naturala fett 220 cm

Lesa pentru caini , confectionata din piele naturala fett de cea mai inalta calitate posibila . Confectionata manual in Germania , aceasta lesa multumeste chiar si pe cei mai pretentiosi clienti .  • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864