Tug puppy microfibra prevazut cu expander si minge

SD6001

Produs nou

Tug puppy microfibra prevazut cu expander si minge . Cainii puppy sunt atrasi de obiectele in miscare . In acelasi timp dintii acestora sunt fragili , deoarece inca nu sunt schimbati cu cei definitivi . Tug-ul puppy din microfibra a fost conceput pornind de la aspectele esentiale ale varstei fragede .

Mai multe detalii

In stoc

55,00 lei

Tug puppy microfibra prevazut cu expander si minge . Cainii puppy sunt atrasi de obiectele in miscare . In acelasi timp dintii acestora sunt fragili , deoarece inca nu sunt schimbati cu cei definitivi . Tug-ul puppy din microfibra a fost conceput pornind de la aspectele esentiale ale varstei fragede . Stimularea puilor puppy este esentiala , deoarece le dezvolta instinctul de vanatoare nativ si le focalizeaza atentia si determinarea pe consumarea energiei in pozitiv constructiv . Manerul prevazut cu banda elastica expander atenueaza eventualele socuri , oferind in acelasi timp puiului senzatia de castig . Dorinta de lucru si determinarea vor creste constant prin utilizarea tug-ului puppy . In plus zona moale din microfibra stimuleaza muscatura puiului oferindu-i acestuia senzatia de strivire efectiva a prazii . Suprafata de muscatura fiind moale va oferi protectie absoluta dintilor in schimbare ai puilor . In plus priza pe tug va fi una plina si sigura . La capat tug-ul este prevazut cu minge din cauciuc natural . Mingea ajuta la miscarea rapida a tug-ului si ulterior se face usor transferul pe minge . Unii pui mai duri prefera mingiile , iar in cazul acestora transferul pe minge se va realiza mult mai rapid . Manerul tip bucla cu care este prevazut tug-ul puppy din microfibra prevazut cu minge , permite manevrarea tug-ului in siguranta si cu precizie . Formarea unei muscaturi optime cat si stimularea instinctului nativ al puiului va influenta dorinta de lucru ulterioara a acestuia ca junior si apoi adult .

Descriere pe scurt a tug-ului puppy din microfibra prevazut cu expander si minge :

 • confectionat din microfibra de calitate
 • prevazut cu banda elastica expander
 • prevazut cu maner tip bucla
 • prevazut cu minge din cauciuc natural
 • mingea este atasata in interior cu snur pentru rezistenta
 • produs in Germania
 • greutate tug : 233 gr
 • lungime tug : 50 cm
 • lungime tug cu expander intins : 70 cm
 • lungime suprafata de muscatura : 15 cm
 • latime suprafata de muscatura 5 cm

Utilizare recomandata : stimularea puilor puppy , stimularea aportului , initierea muscaturii la cainii puppy , etc...

 

 

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Tug puppy microfibra prevazut cu expander si minge

Tug puppy microfibra prevazut cu expander si minge

Tug puppy microfibra prevazut cu expander si minge . Cainii puppy sunt atrasi de obiectele in miscare . In acelasi timp dintii acestora sunt fragili , deoarece inca nu sunt schimbati cu cei definitivi . Tug-ul puppy din microfibra a fost conceput pornind de la aspectele esentiale ale varstei fragede . • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864