NOU Supliment Usturoi negru pentru caini Vezi mai mare

Supliment Usturoi negru pentru caini

H710

Produs nou

Supliment usturoi negru pentru caini capsule . Suplimentul alimentar pentru caini obtinut din usturoi negru imbunatateste sistemul imunitar si ajuta functia gastrointestinala .

Mai multe detalii

In stoc

160,00 lei

Supliment usturoi negru pentru caini capsule . Suplimentul alimentar pentru caini obtinut din usturoi negru imbunatateste sistemul imunitar si ajuta functia gastrointestinala . Usturoiul negru este obtinut din usturoi clasic expus la temperatura intre 140 si 170 grade Celsius pe o perioada intre 3 pana la 4 saptamani . Acest proces grabeste imbatranirea usturoiului si odata cu aceasta imbatranire se schimba si culoarea , devenind negru . Efectele asupra sanatatii sunt similare cu efectele hranirii Raw . In plus usturoiul negru contine o mult mai mare cantitate de antioxidanti si are un gust diferit , mult mai placut . In plus usturoiul negru este o sursa buna de calorii , proteine , fibre , fier , vitamina C si Calciu . Este cunoscut faptul ca antioxidantii reduc radicalii liberi din organism . Numeroase studii au aratat ca usturoiul negru contine mult mai multi antioxidanti decat usturoiul normal . Antioxidantii reduc inflamatiile si previn aparitia cancerului . In plus includerea in dieta a usturoiului negru reduce semnificativ nivelul de zahar din sange prevenind astfel aparitia diabetului . Introducerea usturoiului negru in alimentatie are ca efect reducerea colesterolului si trigliceridele . Protejarea functiilor inimii este un alt efect notabil conform unor studii efectuate pe animale . Imbunatatirea memoriei animalului este un alt efect al usturoiului negru .

Recomandare administrare : caini cu greutate sub 25 kg . – 1 capsula pe zi , caini cu greutate peste 25 kg . – 2 capsule pe zi .

Administrare orala , in spatele limbii cainelui sau amestecate cu hrana cainelui .

Continut : 90 capsule

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Supliment Usturoi negru pentru caini

Supliment Usturoi negru pentru caini

Supliment usturoi negru pentru caini capsule . Suplimentul alimentar pentru caini obtinut din usturoi negru imbunatateste sistemul imunitar si ajuta functia gastrointestinala .  • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864