Vesta de iarna pentru dresaj canin

Produs nou

Vesta de iarna pentru dresaj canin . Dresajul canin se face si pe vreme racoroasa , iar lipsa echipamentului necesar ingreuneaza aceasta activitate . Tocmai pentru acest motiv a fost conceputa si produsa vesta de iarna pentru dresaj canin .

Mai multe detalii

In stoc

600,00 lei

Vesta de iarna pentru dresaj canin . Dresajul canin se face si pe vreme racoroasa , iar lipsa echipamentului necesar ingreuneaza aceasta activitate . Tocmai pentru acest motiv a fost conceputa si produsa vesta de iarna pentru dresaj canin . Mobilitatea persoanei care lucreaza cu cainele nu este ingreunata de vesta , iar buzunarele cu care este prevazuta vesta usureaza aceasta activitate . In plus vesta ofera confort termic pe vreme rece . Impermeabila , vesta ofera posibilitatea continuarii antrenamentelor de dresaj chiar si pe vreme umeda . Gluga captusita  cu care este prevazuta vesta , protejeaza inclusiv zona gatului si a capului . Prevazuta cu fermoare de calitate superioara IKK , vesta va garanteaza o utilizare indelungata . Buzunarul mare din spate este prevazut cu fermoare de inchidere in ambele parti . Depozitarea accesoriilor necesare dresajului canin este astfel mai sigura si mai usor accesibile . Verificati dimensiunea vestei inainte de a comanda . Utilizati echipamente profesionale pentru rezultate notabile in dresajul canin .

Descriere pe scurt a vestei de iarna pentru dresaj canin :

  • Confectionata din material impermeabil care respinge de asemenea murdaria si parul de caine
  • Prevazuta cu gluga captusita integrata
  • Prevazuta cu buzunar mare in partea din spate prevazut cu fermoare in ambele laturi
  • Prevazuta cu buzunare frontal jos , prevazuta cu fermoare de inchidere
  • Toate fermoarele cu care este prevazuta vesta sunt de calitate superioara ( IKK )
  • Prevazuta cu buzunar interior pentru depozitarea telefonului sau a portofelului
  • Vesta este captusita pentru a oferi confort termic
  • Vesta ofera mobilitate optima in timpul dresajului
  • Produsa in UE

Utilizare recomandata : dresaj canin pe vreme rece .

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Vesta de iarna pentru dresaj canin

Vesta de iarna pentru dresaj canin

Vesta de iarna pentru dresaj canin . Dresajul canin se face si pe vreme racoroasa , iar lipsa echipamentului necesar ingreuneaza aceasta activitate . Tocmai pentru acest motiv a fost conceputa si produsa vesta de iarna pentru dresaj canin .  • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864