Suplimente DOGOteka® Fitoterapie in lesa!

DOGOteka ®  Fitoterapie in lesa!

 

Hrană complementară care contribuie la sănătatea și bunăstarea câinilor și pisicilor .

Despre noi

DOGOteka este o companie dinamică și inovatoare specializată în dezvoltarea suplimentelor complementare pentru câini și pisici. Fondată cu un singur scop: să revoluționeze bunăstarea și sănătatea animalelor de companie cu produse naturale dezvoltate cu cunoștințele științei veterinare moderne și fitoterapiei.

 

Bazat pe peste 40 de ani de experiență clinică în propria practică veterinară și de creștere, actualizată de descoperirile științifice provenite din fitofarmacia modernă și cea mai actuală practică clinică veterinară pentru animale mici, formule eficiente, naturale, de înaltă calitate pentru sănătate, creștere și bunăstare. fiind dintre animalele noastre de companie au fost dezvoltate sub marca DOGOteka.

DOGOteka își creează produsele cu scopul de a îmbunătăți calitatea vieții animalelor noastre iubite. Angajamentul nostru sincer se reflectă în producția, care are loc în Italia, în timp ce centrul logistic pentru distribuție internațională este situat în Slovenia. Acest lucru asigură că produsele noastre nu sunt doar de înaltă calitate, ci și accesibile animalelor de companie din întreaga lume.

Viziunea și misiunea noastră

Scopul nostru este să folosim în mod sinergic știința și natura pentru bunăstarea și îngrijirea sănătății animalelor, combinând cele mai bune din medicina naturală tradițională cu practicile medicinei veterinare convenționale.

 

Cu angajament constant pentru cercetare și diseminare științifică încercăm să răspândim importanța terapiilor complementare cu ajutorul metodelor naturale de promovare a sănătății și bunăstării animalului, ținând cont de nevoile și condițiile specifice ale animalului în cauză.

Calitate, siguranță și eficacitate

O linie specială de produse naturale de înaltă calitate pentru câini și pisici, compuse din ingrediente active de origine naturală, a fost dezvoltată cu tehnici farmaceutice inovatoare, cu aceeași rigoare rezervată dezvoltării medicamentelor umane.

 

Ingredientele, compoziția, producția, ambalarea, etichetarea sunt sub control strict de calitate.

 

Sistemul de management al calității produselor marca Dogoteka se bazează pe regulile dictate de standardele internaționale UNI EN ISO 9001:2008 și UNI CEI EN ISO 13485:2012 pentru a garanta un control riguros al calității produselor în fiecare etapă de producție.

 

Majoritatea produselor Dogoteka sunt produse PARNUT, suplimente complementare destinate unor scopuri NUTRIȚIONALE PARTICULARE, adică alimente de origine animală special formulate, destinate asistenței animalelor de companie cu probleme metabolice și, prin urmare, reglementate de Comisia Europeană prin acte comunitare specifice (Dir. 2008/38/CE și ulterioare). amendamente).

 

Produsele definite ca Parnut, adică alimente concepute pentru scopuri nutriționale speciale, sunt formulate pentru a sprijini un animal cu o problemă continuă. Studiile au arătat că, cu o nutriție adecvată, animalele de companie pot trăi o viață mai lungă și mai sănătoasă. În plus, în unele cazuri simptomele pot fi atenuate semnificativ.

 

Filtre active

Inregistreaza cont nou

Ai deja un cont?
Logheaza-te Sau Reseteaza parola