Cravașă pentru dresaj canin

PT005

Produs nou

Cravasa pentru dresaj canin . In dresajul canin de performanta detaliile sunt cele care fac diferenta . Spre exemplu o aliniere perfecta la mersul la pas poate insemna cateva puncte care conteaza . Atentia cainelui la mersul la pas este la fel de importanta , iar exemplele pot continua la nesfarsit .

Mai multe detalii

In stoc

110,00 lei

Cravasa pentru dresaj canin . In dresajul canin de performanta detaliile sunt cele care fac diferenta . Spre exemplu o aliniere perfecta la mersul la pas poate insemna cateva puncte care conteaza . Atentia cainelui la mersul la pas este la fel de importanta , iar exemplele pot continua la nesfarsit . Pentru a obtine un dresaj la nivel inalt sunt necesare accesorii profesionale . Un accesoriu important este si cravasa , cu care se poate obtine o aliniere perfecta spre exemplu . Intoarcerile perfecte pot fi realizate cu ajutorul cravasei . Trebuie inteles ca o cravasa pentru dresaj canin nu este un obiect pentru lovirea cainelui asa cum nici bastonul sau biciul de IPO / IGP nu sunt astfel de instrumente . Cravasa este pur simplu un accesoriu care ajuta la realizarea unor exercitii aproape de perfectiune . La un capat cravasa este prevazuta cu doua elemente din piele naturala care miscate produc un mic zgomot . Zgomotul respectiv poate fi asociat cu o corectare sau cu o recompensare a cainelui in functie de metoda de lucru . Cu cravasa se ghideaza cainele la intoarceri , alinieri , atentie , etc .. iar la finalizarea corecta a exercitiului se misca usor cravasa pentru emiterea sunetului de finalizare corecta si recompensarea ulterioara . Cravasa functioneaza pe principiul experimentului Pavlov care presupune formarea unei asocieri . Accesorii profesionale pentru un dresaj de nivel ridicat .

Descriere pe scurt a cravasei pentru dresaj canin :

  • confectionata din material plastic flexibil
  • prevazuta cu maner dublu captusit cu piele naturala
  • cravasa este captusita cu piele naturala
  • la un capat cravasa este prevazuta cu doua elemente din piele naturala care miscate emit un mic sunet
  • pentru rezistenta elementele din piele cat si interiorul din plastic sunt nituite
  • produsa in UE

Utilizare recomandata : dresaj canin de nivel profesional .

 

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Cravașă pentru dresaj canin

Cravașă pentru dresaj canin

Cravasa pentru dresaj canin . In dresajul canin de performanta detaliile sunt cele care fac diferenta . Spre exemplu o aliniere perfecta la mersul la pas poate insemna cateva puncte care conteaza . Atentia cainelui la mersul la pas este la fel de importanta , iar exemplele pot continua la nesfarsit .  • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864