Jucarie de ros pentru caini Kong Core Strenght Bone M / L

H11C

Produs nou

Jucarie durabila pentru caini in forma de os Kong CoreStrenght . Aceasta jucarie este proiectata sa reziste la muscatura de caine si sa ofere satisfacte in timpul sedintelor prelungite de joaca sau ros . Jucarie construita in mai multe straturi si in mijloc este prevazuta cu un miez care asigura rezistenta sporit si stimulare pentru caini.

Mai multe detalii

In stoc

65,00 lei

Jucarie durabila pentru caini in forma de os Kong CoreStrenght . Aceasta jucarie este proiectata sa reziste la muscatura de caine si sa ofere satisfacte in timpul sedintelor prelungite de joaca sau ros . Jucarie construita in mai multe straturi si in mijloc este prevazuta cu un miez care asigura rezistenta sporit si stimulare pentru caini. Durabilitatea acestei jucarii vine atat din miezul inserat cat si din straturile suprapuse care disipeaza tensiunea si asigura rezistenta produsului . Tendinta cainilor este sa striveasca jucaria si apoi sa o rupa bucati urmand astfel instinctul natural iar jucaria Kong CoreStrenght a fost proiectata sa satisfaca aceasta dorinta a cainilor dar sa reziste acestei tensiuni aplicate de caine . Miezul stimuleaza cainele la cel mai ridicat nivel posibil dar nu permite strivirea jucariei , este suficiet de dur pentru a rezista dar nu atat de dur incat sa descurajeze cainele . Straturile multiple au rolul de a oferi rezistenta jucariei , asigura curatarea dintilor si a gingiilor in timpul sedintelor de joaca iar textura exterioara contribuie la satisfactia oferita cainelui . Jucaria poate fi utilizata interactiv prin aruncarea de catre stapan si aportarea de catre caine intarind astfel relatia dintre cei doi . De asemenea poate fi utilizata ca jucarie  de ros pentru cainii tineri in faza de crestere sau pentru cei care raman singuri acasa . Kong Core Strenght va incanta cei mai jucausi caini . 

Descriere pe scurt a jucariei pentru caini in forma de os Kong :

  • confectionata din cauciuc rezistent
  • cauciucul este in straturi durabile
  • interiorul este prevazut cu armatura
  • exterior este prevazut cu o structura speciala pentru masaj si curatarea dintilor
  • produs de Compania Kong

Utilizare recomandata : aport, combaterea plictiselii, obiect de ros in perioada schimbarii dintilor.

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Jucarie de ros pentru caini Kong Core Strenght Bone M / L

Jucarie de ros pentru caini Kong Core Strenght Bone M / L

Jucarie durabila pentru caini in forma de os Kong CoreStrenght . Aceasta jucarie este proiectata sa reziste la muscatura de caine si sa ofere satisfacte in timpul sedintelor prelungite de joaca sau ros . Jucarie construita in mai multe straturi si in mijloc este prevazuta cu un miez care asigura rezistenta sporit si stimulare pentru caini.  • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864