Manson scurt dresaj iuta

9456

Produs nou

Manson scurt compact profesional dresaj canin . Acest manson scurt compact pentru antrenarea cainilor reprezinta alegerea ideala deoarece ofera protectie totala atentatorului , este prevazut cu suprafata de muscatura generoasa in forma de pana , este prevazut cu manere stabile atat interior cat si lateral .

Mai multe detalii

In stoc

410,00 lei

Manson scurt compact profesional dresaj canin . Acest manson scurt compact pentru antrenarea cainilor reprezinta alegerea ideala deoarece ofera protectie totala atentatorului , este prevazut cu suprafata de muscatura generoasa in forma de pana , este prevazut cu manere stabile atat interior cat si lateral . Mansonul  scurt compact poate fi utilizat atat pe mana stanga cat si pe cea dreapta . Practic este identic cu mansoanele clasice IPO , dar spre deosebire de acestea este mult mai usor de manevrat , ofera acelasi nivel de protectie si in plus este prevazut cu maner lateral care ajuta la mentinerea ferma a bratului in timpul exercitiilor de atac . Fiind o piesa compacta mansonul poate fi depozitat mult mai usor comparativ cu mansonul clasic , iar faptul ca poate fi utilizat pe ambele brate reprezinta un atu . Fiind o piesa compacta mansonul poate fi usor purtat de caine in echilibru dupa ce a castigat muscatura . Elementul inserat in zona de muscatura stimuleaza muscatura cainelui si ii ofera acestuia satisfactie in timpul exercitiilor . Utilitatea acestui manson scurt compact este atat in antrenarea cainilor pentru exercitiile de IPO , antrenarea cainilor de politie sau a cainilor utilitari . Decupajul lateral permite introducerea cu usurinta a mainii , iar priza obtinuta este una deosebit de ferma . In interior mansonul este captusit cu material special care permite ventilarea si impiedica acumularea apei cand se lucreaza pe vreme umeda . De asemenea iuta utilizata este special tratata sa nu absoarba apa si astfel curatarea este mult mai usoara , permite utilizarea pe orice conditii meteo , nu creste greutatea mansonului prin acumularea apei cand se lucreaza pe vreme umeda . Datorita manerelor interioare mansonul poate fi utilizat ca perna de muscatura cat si ca manson iar oferirea muscaturii nu este limitata de o anumita pozitie a bratului . Mansonul va ofera posibilitatea sa fiti creativi in oferirea muscaturii cainelui . Materialul plastic foarte rezistent la muscatura de caine dar si flexibil inserat in interiorul mansonului ofera atat protectie totala in timpul utilizarii dar ajuta si la formarea unel prize ferme si focusate centrat . Utilitatea mansonului este in antrenarea cainilor de politie , firme de paza cu unitati canine , antrenarea cainilor implicati in sporturi canine . Destinat atat profesionistilor cat si persoanelor care doresc sa isi antreneze cainii cu echipamente profesionale . Conceput de profesionisti pentru profesionisti .

Descriere pe scurt a mansonului scurt compact profesional dresaj caini :

 • confectionat din material plastic rezistent si flexibil
 • prevazut cu decupaj lateral
 • prevazut cu doua manere interioare captusite
 • interiorul mansonului este captusit cu pasla hipoalergenica
 • exteriorul mansonului este prevazut cu fata cusuta confectionata din iuta rezistenta
 • marginile mansonului prezinta cusaturi dublate pentru rezistenta si tivire suplimentara
 • suprafata de muscatura este in forma de pana
 • lungime totala manson : 52 cm
 • latime totala manson : 25 cm
 • greutate manson : 1690 g
 • conceput si produs in Germania

Utilizare recomandata : antrenarea cainilor de Politie, antrenament IPO, antrenarea cainilor utilitari.

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Manson scurt dresaj iuta

Manson scurt dresaj iuta

Manson scurt compact profesional dresaj canin . Acest manson scurt compact pentru antrenarea cainilor reprezinta alegerea ideala deoarece ofera protectie totala atentatorului , este prevazut cu suprafata de muscatura generoasa in forma de pana , este prevazut cu manere stabile atat interior cat si lateral . • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864