Set tug-uri dresaj

Produs nou

Set tug –uri dresaj. Aceasta noua linie de tug-uri pentru muscatura este perfecta pentru invatarea cainelui dvs sa muste si sa isi imbunatateasca muscatura. Multumita marimilor variate exista un tug de muscatura pentru fiecare rasa sau varsta.

Mai multe detalii

In stoc

435,00 lei

Set tug –uri dresaj. Aceasta noua linie de tug-uri pentru muscatura este perfecta pentru invatarea cainelui dvs sa muste si sa isi imbunatateasca muscatura. Multumita marimilor variate exista un tug de muscatura pentru fiecare rasa sau varsta. Aceste tug-uri vin in culori diferite, deci puteti sa le accesorizati impreuna cu tinuta de lucru sau cu alte accesorii de dresaj : perfecte pentru un dresor de caini interesat de accesorii de cea mai inalta calitate. Datorita manerului rezistent puteti lucra cu cainele fara nici o grija. Tug-ul cu dimensiunea XL este prevazut cu doua manere.

Nota : aceste tug-uri sunt menite sa fie un instrument de lucru cu cainele si nu o jucarie de mestecat.

Descriere pe scurt a setului de tug-uri dresaj :

  • confectionate din material francez
  • marginile sunt cusute dublu pentru rezistenta
  • prevazute cu maner rezistent
  • setul contine 4 piese
  • tug-ul cel mai mare este prevazut cu doua manere laterale
  • culori disponibile : negru, albastru, rosu

Numar tug

Diametru

Lungime

Greutate

Lungime maner

1

15 cm

3,5 cm

120 g

18 cm

2

15 cm

7,5 cm

250 g

18 cm

3

15 cm

15 cm

480 g

18 cm

4

15 cm

30 cm

780 g

2 x 18 cm

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Set tug-uri dresaj

Set tug-uri dresaj

Set tug –uri dresaj. Aceasta noua linie de tug-uri pentru muscatura este perfecta pentru invatarea cainelui dvs sa muste si sa isi imbunatateasca muscatura. Multumita marimilor variate exista un tug de muscatura pentru fiecare rasa sau varsta.  • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864