Jucarie interactiva pentru caini Jolly Pets Hedgehog

Produs nou

Jucarie interactiva Jolly Pets Hedgehog.

Mai multe detalii

In stoc

60,00 lei

Jucarie interactiva Jolly Pets hedgehog. Aceasta jucarie pentru caini este de departe printre cele mai rezistente jucarii create la Compania Jolly Pets. Confectionata din cauciuc natural si avand o rezistenta deosebita la muscatura de caine aceasta jucarie previne comportamentul distructiv aparut in urma plictiselii cainilor si combate aparitia problemelor cauzate de sindromul de anxietate de separare. De asemenea jucaria este foarte utila in cazul puilor de caine in crestere in perioada de schimbare a dintilor. Aceasta jucarie non toxica confectionata 100% din cauciuc natural are forma de arici, iar spinii de pe spatele jucariei ii ofera masaj cainelui atunci cand este roasa.

Gandita ca jucarie cu functii multiple aceasta poate fi umpluta cu recompense atractive pentru caine in interior oferindu-i acestuia ore intregi de stimulare mentala, cauciucul natural din care este confectionata jucaria reprezinta un material foarte rezistent si extrem de atragator pentru cainii iubitori de ros.

Jucaria poate fi utilizata si ca obiect de aport. Pe langa aroma de vanilie delicioasa cu care este impregnata jucaria odata umplut interiorul cu recompensa favorita a cainelui devine foarte atragatoare si constituie jucaria perfecta pentru cainele dvs.

Orice jucarie are o anumita valoare in ochii cainelui, dar daca este lasata permanent la discretia cainelui acesta isi va pierde interesul si in timp poate ignora total jucaria. Recomandarea noastra este sa lasati jucaria o zi, apoi sa ii oferiti alta jucarie si tot asa  alternand  jucariile intre ele acestea vor fi la fel de atractive pentru caine.

Descriere pe scurt a jucariei interactive Jolly Pets hedgehog :

 • Confectionata din cauciuc 100% natural
 • Impregnata cu aroma de vanilie
 • Spinii de pe spatele jucariei ofera masaj cainilor si le mentin acestora dintii si gingiile curate
 • Stimuleaza musculatura maxilarului in timp ce este roasa
 • Ideala ca jucarie interactiva pentru combaterea plictiselii cainilor
 • Satisface instinctul natural de ros al cainilor
 • Interiorul este gol si poate fi umpluta cu recompense atractive
 • Culoare disponibila : albastru
 • Conceputa in America la Compania Jolly Pets
 • Dimensiuni disponibile : Lungime – 10,16 cm – recomandata pentru caini intre 0 - 22,6kg

                                         Lungime – 11, 9 cm – recomandata pentru cainii peste 22,6 kg

 

Utilizare recomandata: combaterea plictiselii cainilor, combaterea problemelor de comportament aparute in urma sindromului de anxietate de separare, combate problemele distructive ale cainilor, ofera ore intregi de stimulare mentala, ideala pentru puii de caine in perioada schimbarii dintilor, obiect de aport.

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Jucarie interactiva pentru caini Jolly Pets Hedgehog

Jucarie interactiva pentru caini Jolly Pets Hedgehog

Jucarie interactiva Jolly Pets Hedgehog. • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864