Zgarda strangulanta Black Mamba® Super Soft Pro Training pentru caini .

Produs nou

Zgarda strangulanta Black Mamba Leather® Super Soft Pro Training pentru caini  15 mm x 50 cm . Zgarda strangulanta Black Mamba Leather® Super Soft Pro Training , confectionata din piele naturala calitate super premium , prevazuta cu impletituri realizate manual , inel de reglare si limitare a strangularii , pentru dresaj canin .

Mai multe detalii

In stoc

60,00 lei

Zgarda strangulanta Black Mamba Leather® Super Soft Pro Training pentru caini 15 mm x 50 cm . Zgarda strangulanta Black Mamba Leather® Super Soft Pro Training , confectionata din piele naturala calitate super premium , prevazuta cu impletituri realizate manual , inel de reglare si limitare a strangularii , pentru dresaj canin . Pielea naturala de calitate super premium utilizata la confectionarea zgarzii Super Soft Pro Training este impermeabila datorita uleiurilor speciale cu care este intens unsa , moale , supla si foarte rezistenta datorita calitatii deosebite si a metodei traditionale germane de tabacire a pielii . Porii pielii naturale nu sunt astupati , astfel incat pielea respira si nu crapa in timp . Pigmentii cu care a fost vopsita pielea sunt naturali . Pentru a atinge perfectiunea in confectionarea zgarzii , pielea a fost decupata cu ajutorul laserului , astfel incat taieturile sunt perfecte . Impletiturile prin care este atasata feroneria au fost realizate manual de catre artizanii germani . Inelul suplimentar adaugat zgarzii are atat rol de reglare a tensiunii aplicate prin strangulare cat si de limitare a strangularii , fiind astfel prevenite eventualele accidente nedorite . Dimensiunea mentionata in site este circumferinta maxima de deschidere a zgarzii . Este recomandata ca la zgarzile strangulante dimensiunea aleasa sa fie aproximativ identica cu circumferinta craniului cainelui in zona de prindere a urechilor . O zgarda care intra putin fortat pe capul cainelui nu va putea fi pierduta de caine atunci cand se apleaca . Inelul suplimentar va permite sa reglati intensitatea strangularii . Este recomandat ca dupa utilizare pe vreme umeda , sa uscati zgarda in loc bine ventilat departe de sursele de incalzire . Dupa uscarea completa este recomandata utilizarea de balsam sau ulei special pentru intretinere accesorii confectionate din piele naturala neteda disponibile in magazinul nostru on-line . Selectati feroneria preferata inainte de finalizarea comanzii . Alegeti calitatea originala Germana , alegeti Black Mamba Leather® !

Descriere pe scurt a zgarzii strangulante Black Mamba Leather® Super Soft Pro Training pentru caini :

  • Confectionata din piele naturala de calitate super premium
  • Pielea naturala utilizata la confectionarea zgarzii a fost vosita cu pigmenti naturali
  • Pielea naturala Black Mamba a fost intens unsa cu uleiuri speciali pentru a ramane moale , supla si rezistenta
  • Decuparea pielii naturale a fost realizata cu laserul
  • Zgarda este prevazuta cu feronerie din otel cromat si alama
  • Latime zgarda : 15 mm
  • Lungime totala zgarda : 50 cm
  • Culoare zgarda : negru
  • Conceputa si produsa in Germania

Utilizare recomandata : plimbari impreuna cu cainele , agility , dresaj canin de disciplina , etc...

         

 

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Zgarda strangulanta Black Mamba® Super Soft Pro Training pentru caini .

Zgarda strangulanta Black Mamba® Super Soft Pro Training pentru caini .

Zgarda strangulanta Black Mamba Leather® Super Soft Pro Training pentru caini  15 mm x 50 cm . Zgarda strangulanta Black Mamba Leather® Super Soft Pro Training , confectionata din piele naturala calitate super premium , prevazuta cu impletituri realizate manual , inel de reglare si limitare a strangularii , pentru dresaj canin .  • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864