Lesa Black Mamba® Super Soft Attachment cu doua carabiniere .

Produs nou

Lesa Black Mamba Leather® Super Soft Attachment cu doua carabiniere . Lesa de siguranta Black Mamba Leather® Super Soft Attachment , confectionata din piele naturala de calitate super premium , prevazuta cu doua carabiniere la ambele capete si prevazuta cu impletituri realizate manual .

Mai multe detalii

In stoc

60,00 lei

Lesa Black Mamba Leather® Super Soft Attachment cu doua carabiniere . Lesa de siguranta Black Mamba Leather® Super Soft Attachment , confectionata din piele naturala de calitate super premium , prevazuta cu doua carabiniere la ambele capete si prevazuta cu impletituri realizate manual . Aceasta lesa de siguranta este destinata tuturor accesoriilor de antrenament ( botnita tip capastru , zgarda strangulanta , ham frontal ) ,  sau orice tip de echipament pentru dresarea cainilor ca plan de rezerva . Aceasta lesa de siguranta aduce un plus de garantie in timpul antrenarii cainilor . Uneori carabiniera poate sa cedeze sau sa se desprinda accidental , exact pentru aceste tipuri de situatii este utila lesa de siguranta . Dubla asigurare nu strica niciodata ! Lesa de siguranta  Black Mamba Leather® Super Soft este confectionata din piele naturala de calitate super premium , prevazuta cu carabiniere de cea mai inalta calitate posibila . Pielea naturala Black Mamba a fost decupata cu ajutorul laserului pentru a obtine un produs perfect . In plus , impletiturile au fost realizate manual de catre artizanii germani . Pielea naturala Black Mamba este impermeabila , datorita uleiurilor speciale cu care a fost unsa intens pielea . Este recomandat ca dupa utilizare pe vreme umeda , lesa sa fie uscata in loc bine ventilat departe de sursele de incalzire . Dupa uscarea completa este recomandat sa se utilizeze ulei special sau blasam pentru intretinere produse confectionate din piele naturala neteda . Selectati tipul de carabiniera dorit inainte de a finaliza comanda . Alegeti calitatea originala Germana , alegeti Black Mamba Leather® !

Descriere pe scurt a lesei de siguranta Black Mamba Leather® Super Soft Attachment :

 • Confectionata din piele naturala de calitate super premium
 • Pielea naturala a fost vopsita cu pigmenti naturali
 • Pielea naturala din care este confectionata lesa a fost intens unsa cu uleiuri speciale
 • Pielea naturala Black Mamba a fost decupata cu ajutorul laserului
 • Prevazuta cu doua carabiniere
 • Carabinierele sunt disponibile in doua variante : otel cromat , alama
 • Latime piele lesa : 17 mm
 • Lungime lesa : 40 cm
 • Culoare disponibila lesa : negru
 • Conceputa si produsa in Germania

Utilizare recomandata : siguranta suplimentara in dresajul canin

                                       

 

 

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Lesa Black Mamba® Super Soft Attachment cu doua carabiniere .

Lesa Black Mamba® Super Soft Attachment cu doua carabiniere .

Lesa Black Mamba Leather® Super Soft Attachment cu doua carabiniere . Lesa de siguranta Black Mamba Leather® Super Soft Attachment , confectionata din piele naturala de calitate super premium , prevazuta cu doua carabiniere la ambele capete si prevazuta cu impletituri realizate manual . • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864