Botnita din Biothane® pentru caini din rasa Rottweiler / Cane Corso

Produs nou

Botnita din Biothane® pentru caini din rasa Rottweiler / Cane Corso . Botnita pentru caini din rasa Rottweiler / Cane Corso , confectionata din Biothane® . Usoara , rezistenta , confortabila pentru caine . Modelul botnitei a fost conceput pentru a asigura o buna ventilare pentru a permite cainelui sa respire liber .

Mai multe detalii

In stoc

130,00 lei

Botnita din Biothane® pentru caini din rasa Rottweiler / Cane Corso . Botnita pentru caini din rasa Rottweiler / Cane Corso , confectionata din Biothane® . Usoara , rezistenta , confortabila pentru caine . Modelul botnitei a fost conceput pentru a asigura o buna ventilare pentru a permite cainelui sa respire liber . Ventilarea optima si posibilitatea unei respiratii usoare si libere asigura un confort in timpul purtarii botnitei . Factorul confort a fost principalul luat in considerare la conceperea si producerea acestei botnite . Materialul Biothane® utilizat la confectionarea acetei botnite este de cea mai inalta calitate . Biothane® este din ce in ce mai utilizat in confectionarea accesoriilor pentru caini datorita calitatilor exceptionale . Materialul Biothane® are inserata o armatura textila care aduce un plus de resistenta si flexibilitate . In plus Biothane® nu retine apa , murdarie , bacterii sau murdarie . Comparativ cu pielea naturala , materialul Biothane ® nu necesita nici un fel de intretinere speciala . Indiferent de conditiile atmosferice , polimerul din care este confectionat materialul Biothane® nu isi modifica forma . Toate elementele botnitei sunt atasate prin nituire pentru o mai buna rezistenta . Este recomandat ca inainte de plasarea comenzii sa masurati cu atentie lungimea si circumferinta botului cainelui si sa comparati cu dimensiunile mentionate in site . Rasele mentionate sunt pur informative , dimensiunile botului cainelui difera de la un exemplar la altul . Selectati culoarea dorita !

Descriere pe scurt a botnitei din Biothane® pentru caini din rasele Rottweiler / Cane Corso :

  • Confectionata din Biothane® de calitate superioara
  • Elementele botnitei sunt atasate prin nituire pentru o mai buna rezistenta
  • Materialul Biothane® nu retine apa , murdarie , bacterii
  • Materialul Biothane® are inserata armatura textila pentru o mai buna flexibilitate si rezistenta
  • Designul botnitei a fost conceput pentru a asigura o buna ventilare
  • Lungime botnita : B - 11 cm
  • Circumferinta botnita : A - 45 cm
  • Culori disponibile botnita : negru , maro
  • Conceputa si produsa in Germania

Utilizare recomandata : pentru caini din rasele Rottweiler , Cane Corso

                 

 

 

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Botnita din Biothane® pentru caini din rasa Rottweiler / Cane Corso

Botnita din Biothane® pentru caini din rasa Rottweiler / Cane Corso

Botnita din Biothane® pentru caini din rasa Rottweiler / Cane Corso . Botnita pentru caini din rasa Rottweiler / Cane Corso , confectionata din Biothane® . Usoara , rezistenta , confortabila pentru caine . Modelul botnitei a fost conceput pentru a asigura o buna ventilare pentru a permite cainelui sa respire liber .  • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864