Tug din blana de oaie pentru dresaj caini puppy

Tug din blana de oaie pentru dresaj caini puppy

50,00 lei

Tug din blana de oaie Viper Dog Training Gear  pentru dresaj caini puppy . Tug Viper Dog Training Gear , confectionat din blana de oaie pentru dresajul cainilor puppy . Incepand cu varsta puppy a cainilor , se dezvolta instinctual natural de urmarire si prindere a obiectelor , asa numitul instinct de vanatoare sau prey drive .

  Livrare rapida

Expediere in maxim 24h sau 48h pentru toate produsele in stoc.

  Multumi sau banii inapoi

Poti returna produsele in termen de 10 zile.

  Transport gratuit in ROMANIA

Pentru orice comanda care depaseste 500 lei.

Tug din blana de oaie Viper Dog Training Gear  pentru dresaj caini puppy . Tug Viper Dog Training Gear , confectionat din blana de oaie pentru dresajul cainilor puppy . Incepand cu varsta puppy a cainilor , se dezvolta instinctual natural de urmarire si prindere a obiectelor , asa numitul instinct de vanatoare sau prey drive . Acest instinct este unul native , care poate fi incurajat sau poate fi diminuat in functie de cum se lucreaza in aceasta directive . Acest instinct este utilizat ulterior in initierea exercitiilor de atac , utile pentru a dezvolta ulterior muscatura corecta , utila in sporturile care au acest exercitiu inclus . Formarea si amplificarea instinctului de vanatoare poate fi de asemenea util deoarece un caine cu puternic instinct poate fi motivate in exercitiile de disciplina de obiecte de muscatura . Acest tug , confectionat din blana de oaie , are textura potrivita pentru a stimuli muscatura puiului de caine , are grosimea optima pentru a nu inhiba dorinta puiului si in plus este prevazut cu doua manere tip bucla , care permit utilizarea eficienta a tug-ului si in acelasi timp asigura o prize perfect centrata si echilibrata . Conceput de specialisti in dresaj canin din Germania pentru a fi util in antrenarea cainilor puppy .

Descriere pe scurt a tug-ului din blana de oaie Viper Dog Training Gear pentru dresaj caini puppy :

  • Confectionat din blana de oaie
  • Designul este semi-plat
  • Marginile tug-ului sunt cusute dublat pentru rezistenta
  • Tug-ul este prevazut cu doua manere laterale
  • Conceput pentru antrenarea cainilor puppy
  • Latime tug : 8 cm
  • Lungime tug : 30 cm
  • Greutate tug : 55 g
  • Conceput si produs in Germania

Utilizare recomandata : antrenarea cainilor puppy

Atentie : Tug-ul Viper Dog Training Gear nu este o jucarie de ros si nu este recomandat sa fie lasat la dispozitia cainelui nesupravegheat .

                                                     

 

WF37863
10 Produse

S-ar putea sa-ti placa

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Inregistreaza cont nou

Ai deja un cont?
Logheaza-te Sau Reseteaza parola