Zgarda de lux strangulanta pentru dresaj canin Vintage

Produs nou

Zgarda de lux strangulanta pentru caini . Cainii sunt plini de energie atunci cand anticipeaza ca va urma o activitate placuta pentru ei , de asemenea in unele situatii ei pot tensiona lesa brusc intr-o anumita directie in cazul in care le atrage ceva atentia sau gasesc un miros atragator , intalnirea cu alti caini determina o agitatie si o posibila tensionare a lesei .

Mai multe detalii

In stoc

130,00 lei

Zgarda de lux strangulanta pentru caini . Cainii sunt plini de energie atunci cand anticipeaza ca va urma o activitate placuta pentru ei , de asemenea in unele situatii ei pot tensiona lesa brusc intr-o anumita directie in cazul in care le atrage ceva atentia sau gasesc un miros atragator , intalnirea cu alti caini determina o agitatie si o posibila tensionare a lesei . Toate aceste situatii cat si alte situatii similare posibile pot fi gestionate mai usor cu ajutorul zgarzii strangulante de lux pentru caini . Confectionata manual din piele naturala de cea mai inalta calitate , zgarda multumeste atat prin aspectul sau exclusivist cat si prin utilitatea ei . Interiorul zgarzii este captusit cu piele naturala moale Royal Nappa , marginile captuselii sunt rotunjite la margini pentru prevenirea tocirii blanii in zona de contact a zgarzii cat si pentru a oferi un confort sporit la purtare . Zgarda este prevazuta cu inel suplimentar de blocare , pentru a preveni o eventuala suprastrangulare . In plus zgarda este reclabila , oferind astfel posibilitatea proprietarului sa regleze usor si rapid zgarda in functie de dimensiune potrivita a gatului cainelui . Zgarda poate fi utilizata atat pentru caini dresati cat si pentru caini care urmeaza cursuri de dresaj . Fiind o zgarda confectionata din piele , chiar si in caz de strangulare excesiva , pericolul accidentarii cainelui in  zona traheei este total exclusa . Aceasta zgarda reprezinta cel mai uman mod posibil de a corecta cainele fara a ii provoca durere sau traume fizice la nivelul gatului ! Zgarda a fost conceputa in stransa colaborare cu instructori canini profesionisti din Germania pentru a obtine un produs de lux elegant , exclusivist si eficient in acelasi timp . Este recomandat ca dupa utilizare pe vreme umeda , zgarda sa fie uscata in loc bine ventilat departe de sursele de incalzire . Dupa uscarea completa , este recomandat sa utilizati balsam special pentru intretinere produse confectionate din piele naturala disponibil in magazinul nostru on-line !

Descriere pe scurt a zgarzii de lux strangulante pentru caini :

 • Confectionata manual din piele Fett de cea mai inalta calitate
 • Captusita in interior cu piele naturala moale Royal Nappa
 • Prevazuta cu carabiniera pentru ajustarea rapida si usoara
 • La capete este prevazuta cu inele
 • Zgarda este prevazuta cu inel suplimentar pentru prevenirea suprastrangularii
 • Inelul suplimentar este prins intre straturile de piele si nituit pentru singuranta suplimentara
 • Feroneria zgarzii este confectionata din otel cromat Hermann Sprenger
 • Marginile zgarzii sunt prevazute cu cusaturi durabile
 • Culoare disponibila zgarda : Coniac
 • Culoare disponibila captuseala : Cacao
 • Latime disponibila zgarda : 20 mm
 • Lungimi disponibile zgarda : 45 cm , 50 cm .
 • Conceputa si produsa in Germania

Utilizare recomandata : toate activitatile in aer liber care implica si cainele .

 

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Zgarda de lux strangulanta pentru dresaj canin Vintage

Zgarda de lux strangulanta pentru dresaj canin Vintage

Zgarda de lux strangulanta pentru caini . Cainii sunt plini de energie atunci cand anticipeaza ca va urma o activitate placuta pentru ei , de asemenea in unele situatii ei pot tensiona lesa brusc intr-o anumita directie in cazul in care le atrage ceva atentia sau gasesc un miros atragator , intalnirea cu alti caini determina o agitatie si o posibila tensionare a lesei . • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864