Zgarda de lux pentru caini Florenz

Zgarda de lux pentru caini Florenz

180,00 lei
Cu TVA

Zgarda de lux Florenz Coniac pentru caini .

Zgarda de lux Florenz Coniac , confectionata din piele naturala Fett culoare Coniac , captusita interior cu piele naturala moale Royal Nappa , prevazuta cu cristale Swarovski , decoratiuni Fleur de lis ( floarte de iris ) . Pielea naturala Fett este printre cele mai apreciate tipuri de piele naturala , deoarece isi mentine supletea si rezistenta vreme indelungata . Pielea naturala utilizata la confectionarea zgarzii a fost tabacita printr-o metoda traditionala Germana , a fost vopsita in doua etape prin scufundare in vopsea si uscare la temperatura controlata intre etapele de vopsire . 

Mărime: 30 mm / 35 cm
  Livrare rapida

Expediere in maxim 24h sau 48h pentru toate produsele in stoc.

  Multumi sau banii inapoi

Poti returna produsele in termen de 10 zile.

  Transport gratuit in ROMANIA

Pentru orice comanda care depaseste 500 lei.

Zgarda de lux Florenz Coniac pentru caini .

Zgarda de lux Florenz Coniac , confectionata din piele naturala Fett culoare Coniac , captusita interior cu piele naturala moale Royal Nappa , prevazuta cu cristale Swarovski , decoratiuni Fleur de lis ( floarte de iris ) . Pielea naturala Fett este printre cele mai apreciate tipuri de piele naturala , deoarece isi mentine supletea si rezistenta vreme indelungata . Pielea naturala utilizata la confectionarea zgarzii a fost tabacita printr-o metoda traditionala Germana , a fost vopsita in doua etape prin scufundare in vopsea si uscare la temperatura controlata intre etapele de vopsire . Aceasta metoda de vopsire permite pielii naturale sa absoarba pigmentii din vopsea . Dupa vopsire pielea a fost intens unsa cu grasime speciala . Acest tip de grasime face pielea impermeabila si supla . Interior zgarda este captusita cu piele naturala moale Royal Nappa . Zgarda are prevazute cusaturi durabile pe toata suprafata zgarzii . Marginile captuselii sunt cusute rotund pentru a asigura un confort sporit cainelui in timpul purtarii si pentru a preveni tocirea parului cainelui in zona de contact . Inelul pentru atasarea lesei si catarama sunt atasate intre straturile de piele prin cusaturi . Zgarda are prevazute decoratiuni cu cristale Swarovski si Fleur de lis ( floare de iris ) , atasate prin nituire intre straturile de piele . Cromatica deosebita intre culoarea Coniac a zgarzii si culoarea Cacao a captuselii cat si decoratiunile cu care este accesorizata zgarda fac din aceasta zgarda una cu adevarat exclusivista si de bun gust estetic , de o calitate exceptionala a pielii naturale si o confectionare cu mare atentie acordata chiar si celor mai mici detalii .

Lungimea mentionata este lungimea totala a zgarzii , zgarda putand fi ajustata cu circa 5 cm in minus . Masurati cu atentie circumferinta gatului cainelui si comparati cu dimensiunile mentionate  inainte de a comanda .

Descriere pe scurt a zgarzii de lux pentru caini Florenz Coniac :

-          confectionata din piele naturala Fett culoare Coniac

-          captusita interior cu piele naturala moale Royal Nappa , culoare Cacao

-          marginile captuselii sunt cusute rotund

-          zgarda are prevazute cusaturi durabile pe toata suprafata

-          zgarda este prevazuta cu inel pentru atasarea lesei si catarama confectionate din otel cromat

-          feroneria zgarzii este atasata intre straturile de piele prin cusaturi durabile

-          zgarda este prevazuta cu decoratiuni cu cristale Swarovski si decoratiuni Fleur de lis

-          decoratiunile sunt atasate prin nituire intre straturile de piele

-          latime disponibila zgarda : 30 cm

-          lungimi disponbile zgarda : 35 cm , 40 cm

-          conceputa si produsa in Germania

4112
3 Produse

Referinte specifice

ean13
4112
upc
4112

S-ar putea sa-ti placa

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Inregistreaza cont nou

Ai deja un cont?
Logheaza-te Sau Reseteaza parola