Jucarie interactiva pentru caini Jolly Jumper

Produs nou

Jucaria interactiva pentru caini Jolly Jumper . Prinde-ma daca poti , cam acesta ar fi motto-ul jucariei produse de Jolly Pets . Jucaria poate fi umpluta cu recompense pentru caine , aruncata ca obiect de aport , oferita ca obiect de ros .

Mai multe detalii

In stoc

35,00 lei

Jucaria interactiva pentru caini Jolly Jumper . Prinde-ma daca poti , cam acesta ar fi motto-ul jucariei produse de Jolly Pets . Jucaria poate fi umpluta cu recompense pentru caine , aruncata ca obiect de aport , oferita ca obiect de ros . Aruncata jucaria sare imprevizibil datorita formei speciale si stimuleaza intens cainele deoarece acesta este nevoit sa faca miscari rapide si schimbari bruste de directie pentru a reusi sa prinda jucaria . Este cunoscut faptul ca miscarile bruste rapide stimuleaza instinctul de pradator al cainelui . In plus jucaria pluteste in apa ceea ce permite utilizarea acesteia inclusiv la practicarea aportului in apa . Miscarile imprimate jucariei la contactul cu solul stimuleaza atentia cainelui si ofera distractie garantata . Jucaria umpluta cu recompense in interior este de un real ajutor atunci cand stapanul este nevoit sa lase singur cainele acasa . Efortul depus de caine pentru scoaterea recompenselor introduse in interiorul jucariei il va epuiza pe acesta si timpul petrecut singur va trece foarte rapid si intr-un mod placut pentru caine . Aportarea jucariei va fi mult mai extenuanta pentru caine deoarece acesta va fi nevoit sa execute miscari rapide bruste , iar atentia va fi stimulata la cel mai inalt nivel . Pur si simplu cainele va fi inebunit dupa aceasta jucarie deoarece il stimuleaza la nivel maxim . Oferita ca jucarie de ros aceasta datorita formei speciale ofera masaj gingiilor cainelui crescand astfel satisfactia . In plus jucaria este impregnata cu aroma de vanilie ceea ce o face mult mai atragatoare pentru caine . Jucaria este disponibila in doua culori : portocaliu si glow . Glow se incarca cu lumina si lumineaza pe intuneric . Jucaria Jolly Jumper culoare portocaliu este foarte vizibila datorita culorii intense .   

Descriere pe scurt a jucariei Jolly Jumper :

  • confectionata din TPR ( cauciuc termoplastic)
  • pluteste in apa
  • foarte rezistenta la muscatura de caine
  • sare incontrolabil la contactul cu solul
  • poate fi umpluta cu recompense
  • cand este roasa ofera masaj gingiilor si curata dintii
  • culori disponibile : portocaliu, glow ( lumineaza pe intuneric )
  • Dimensiune disponibila : 7,5 cm

Utilizare recomandata : aport, aport in apa, combaterea plictiselii, obiect de ros in perioada schimbarii dintilor.

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Jucarie interactiva pentru caini Jolly Jumper

Jucarie interactiva pentru caini Jolly Jumper

Jucaria interactiva pentru caini Jolly Jumper . Prinde-ma daca poti , cam acesta ar fi motto-ul jucariei produse de Jolly Pets . Jucaria poate fi umpluta cu recompense pentru caine , aruncata ca obiect de aport , oferita ca obiect de ros .  • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864