Minge pentru caini Chuckit Ultra Ball

H31979

Produs nou

Set mingii pentru caini Chuckit Ultra Ball . Mingiile Chuckit confectionate din cauciuc natural au o multime de calitati notabile si de aceea sunt de nelipsit pentru orice proprietar de caine in cautare de accesorii de buna calitate , durabile .

Mai multe detalii

In stoc

60,00 lei

Set mingii pentru caini Chuckit Ultra Ball . Mingiile Chuckit confectionate din cauciuc natural au o multime de calitati notabile si de aceea sunt de nelipsit pentru orice proprietar de caine in cautare de accesorii de buna calitate , durabile . Cauciucul natural utilizat la producerea mingiilor Chuckit Ultra Ball este de cea mai buna calitate . Mingiile plutesc in apa si la contactul cu solul sar destul de sus pentru a stimula la maxim instinctul cainelui . Set-ul de mingii garanteaza ore intregi de joaca de calitate impreuna cu prietenul dumneavoastra . Mingiile pot fi utilizate indiferent de conditiile meteo , iar dupa utilizare pe vreme umeda curatarea se realizeaza rapid , deoarece pot fi spalate sub jet de apa . Mingiile fiind comercializate la set de doua bucati identice fac exercitiul de aport o joaca chiar si pentru cainii mai posesivi . Tot ce aveti de facut este sa ii aratati cainelui a doua minge pentru a il convinge sa aduca rapid la dumneavoastra mingea aruncata initial . Mingiile Chuckit Ultra Ball au toate calitatile pe care un proprietar le-ar dori de la o jucarie pentru caini . Poate fi utilizata ca obiact de aport , poate fi utilizata ca recompensa in procesul de dresaj , este foarte rezistenta , la contactul cu solul sare suficient de sus , poate fi curatata usor , etc. Utilizarea Chuckit Ultra Ball va asigura consumarea energiei cainelui intr-un mod foarte placut . Un caine obosit este un caine fericit si relaxat , iar proprietarii de caini exact asta doresc . Mingiile Chuckit Ultra Ball vin in intimpinarea dorintei proprietarilor . Desi mingiile Chuckit sunt extrem de rezistente trebuie stiut ca nici o jucarie nu este total indestructibila , de aceea este recomandata utilizarea sub supraveghere .

Descriere pe scurt a setului de mingii Chuckit-Ultra Ball :

  • confectionate din cauciuc natural
  • super durabile
  • designul permite priza optima rapida
  • usor de curatat
  • au forma clasica Ultra – Chuckit
  • culoare disponibila : albastru cu verde
  • se comercializeaza in set de 2 bucati
  • dimensiune disponibila : 6 cm

Utilizare recomandata : aport , dresaj, aport in apa, consumarea energiei cainilor, obiect de ros in perioada schimbarii dintilor.

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Minge pentru caini Chuckit Ultra Ball

Minge pentru caini Chuckit Ultra Ball

Set mingii pentru caini Chuckit Ultra Ball . Mingiile Chuckit confectionate din cauciuc natural au o multime de calitati notabile si de aceea sunt de nelipsit pentru orice proprietar de caine in cautare de accesorii de buna calitate , durabile .  • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864