Perna de muscatura mini soft piele

Perna de muscatura mini soft piele

SD620

Produs nou

Mini perna de muscatura caini piele. Antrenarea muscaturii cainilor poate incepe de la varste foarte fragede . In cazul cainilor utilitari stimularea muscaturii este recomandat sa se inceapa de la varste fragede . Acest tip de stimulare necesita accesorii potrivite cu varsta si cu marimea puiului de caine .

Mai multe detalii

In stoc

45,00 lei

Mini perna de muscatura caini piele. Antrenarea muscaturii cainilor poate incepe de la varste foarte fragede . In cazul cainilor utilitari stimularea muscaturii este recomandat sa se inceapa de la varste fragede . Acest tip de stimulare necesita accesorii potrivite cu varsta si cu marimea puiului de caine . Nu se poate face initierea unei muscaturi la varsta foarte mica utilizand accesorii pentru caini adulti deoarece se poate obtine exact contrariul rezultatului dorit . Acesta este motivul pentru care a fost creata mini perna de muscatura confectionata din piele naturala si prevazuta cu trei manere . In plus perna de muscatura are atasat de manerul superior un inel de care se poate atasa usor o lesa . Este important ca puiul de caine sa castige pentru a creste increderea si dorinta de lucru . Avand o lesa atasata puiul poate fi lasat sa plece cu perna de muscatura odata castigata . Astfel va fi stimulat sa isi doresca din ce in ce mai mult sa prinda perna de muscatura . In plus cu ajutorul lesei atasate se poate misca pe sol perna de muscatura , stimuland astfel puiul sa o urmareasca . Avand exact aceeasi forma si textura ca o perna pentru caini adulti trecerea va fi naturala deoarece cainele cunoaste deja perna . Dimensiunile mini pernei de muscatura sunt raportate la marimea puiului de caine , o perna pentru caini adulti ii va parea puiului imensa raportata la marimea lui . Cu ajutorul mini pernei de muscatura se pot initia de asemenea comenzi de obedienta , recompensa fiind reprezentata de mini perna de muscatura . Urmarind perna de muscatura instinctul puiului de caine se va amplifica . Pielea naturala moale din care este confectionata mini perna de muscatura este perfecta pentru dintii in schimbare ai puiului de caine . Manerele laterale ajuta la manevrarea pernei in siguranta atat pentru puiul de caine cat si pentru proprietar sau dresor , manerul plasat superior pune rapid cainele in pozitia de tragere a muscaturii iar aceasta pozitie creste increderea puiului . Recomandarea este sa se stimuleze puiul sa muste perna din centru din zona umpluta .   Mini perna de muscatura confectionata din piele nu este un obiect de ros si nu este recomandat sa fie lasata la dispozitia puiului , deoarece acesta poate rupe bucati din perna iar inghitirea acestora pot cauza accidente medicale nedorite .

Descriere pe scurt a pernei de muscatura caini piele :

  • Confectionata din piele moale de cea mai buna calitate
  • Prevazuta cu trei manere tip bucla
  • Manerele prezinta insertie de cauciuc pentru aderenta sporita
  • Marginile pernei prezinta cusaturi dublate pentru rezistenta
  • Manerul superior este prevaut cu inel D pentru atasarea unei lese
  • Lungime perna : 16 cm
  • Latime perna : 13 cm
  • Greutate perna : 95 g
  • Produsa in Germania

Utilizare recomandata : stimularea instinctului de prada la puii de caine, stimularea muscaturii la puii de caine.

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Perna de muscatura mini soft piele

Perna de muscatura mini soft piele

Mini perna de muscatura caini piele. Antrenarea muscaturii cainilor poate incepe de la varste foarte fragede . In cazul cainilor utilitari stimularea muscaturii este recomandat sa se inceapa de la varste fragede . Acest tip de stimulare necesita accesorii potrivite cu varsta si cu marimea puiului de caine .  • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864