NOU Supliment Omega 3 caini ulei de cod Vezi mai mare

Supliment Omega 3 caini ulei de cod

EJ144

Produs nou

Supliment omega 3 caini ulei de cod uz veterinar . Supliment alimentar ulei de cod Veterinary Liver Cod . Acest supliment alimentar ofera cainelui sau pisicii dumneavoastra o excelenta sursa de vitamina A naturala in combinatie cu vitamina D , plus foarte importantul acid gras omega 3 , acidul gras esential omega 6 util pentru piele , blana , articulatii , inima , ochi , crestere si reproducere . 

Mai multe detalii

In stoc

25,00 lei

Supliment omega 3 caini ulei de cod uz veterinar

Supliment alimentar ulei de cod Veterinary Liver Cod . Acest supliment alimentar ofera cainelui sau pisicii dumneavoastra o excelenta sursa de vitamina A naturala in combinatie cu vitamina D , plus foarte importantul acid gras omega 3 , acidul gras esential omega 6 util pentru piele , blana , articulatii , inima , ochi , crestere si reproducere . Vitaminele A si D ajuta vederea , mentin oasele sanatoase si ajuta sistemul imunitar . Suplimentul alimentar Veterinary Cod Liver Oil ofera cea mai inalta calitate de ulei de ficat de cod dupa cele mai inalte standarde de calitate internationale . Acidul gras esential omega 3 ofera un efect antiinflamator si ajuta la mentinerea sanatoasa a articulatiilor animalului dumneavoastra . Este dovedit ca uleiul de peste este eficient in tratarea artritelor si a altor afectiuni inflamatorii care apar odata cu inaintarea in varsta . In urma cu 70 de ani cercetatorii de la Universitatea din Minnesota au aratat ca un animal tanar hranit fara nici o forma de grasimi a incetat sa mai creasca , piele si blana acestuia au avut de suferit , blana devenind mata , si a manifestat alte simptome asociate . Toate aceste simptome au fost eliminate prin adaugarea in alimentatie a acidului gras esential omega 3 si astfel a fost demonstrata practic importanta acidului gras esential omega 3 in alimentatie si mai ales cresterea animalelor tinere . Uleiul de ficat de cod este o sursa naturala excelenta de acid gras esential omega 3 si vitamina A si ajuta in primul rand functia cardiaca si nu in ultimul rand vederea animalului . Animalele care au o greutate peste limita normala este dovedit ca sunt predispuse la tristete , reducerea activitatilor fizice , predispozitie ridicata la imbolnaviri . Uleiul de ficat de cod oferit de acest supliment are efect in reglarea balantei sodiului in organism , reduce retentia de apa , si ajuta organismul sa arda grasimile . Noi stim cat de mult pretuiti animalele dumneavoastra de companie si de aceea va oferim ulei de ficat de cod de cea mai inalta calitate de puritate si prospetime existente pe piata . Uleiul de ficat de cod din acest supliment alimentar are exact aceeasi calitate si sursa ca si cel pentru consum uman . Stim ca doriti sa ii oferiti animalului dumneavoastra drag cea mai buna calitate de hrana si suplimente posibila si de aceea venim in intampinarea dorintei dumneavoastra cu acest supliment de calitate super premium . Chiar daca ii cumparati animalului dumneavoastra cea mai buna hrana existenta pe piata , este posibil sa nu ii oferiti prin administrarea acesteia nevoia de nutrieni esentiali de care are nevoie si de aceea noi va oferim acest supliment alimentar  care contine nutrienti esentiali .

Descriere pe scurt a suplimentului alimentar ulei de ficat de cod veterinar :

  • Contine ulei de ficat de cod
  • Contine acizi esentiali grasi Omega 3
  • Contine vitaminele A si D3
  • Ajuta cresterea animalelor tinere
  • Ajuta combaterea artrozei
  • Efect pozitiv in tratarea problemelor dermatologice
  • Produs in Olanda

Administrare : 5 ml /zi

Gramaj : 250 ml / recipient

Continut : ulei de ficat cod

Utilizare recomandata : cresterea si dezvoltarea normala a animalelor tinere, tratarea problemelor dermatologice, combaterea artrozei.

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Supliment Omega 3 caini ulei de cod

Supliment Omega 3 caini ulei de cod

Supliment omega 3 caini ulei de cod uz veterinar . Supliment alimentar ulei de cod Veterinary Liver Cod . Acest supliment alimentar ofera cainelui sau pisicii dumneavoastra o excelenta sursa de vitamina A naturala in combinatie cu vitamina D , plus foarte importantul acid gras omega 3 , acidul gras esential omega 6 util pentru piele , blana , articulatii , inima , ochi , crestere si reproducere .   • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864