NOU Supliment dureri articulare caini Devils claw Vezi mai mare

Supliment dureri articulare caini Devils claw

EJ141

Produs nou

Supliment combatere dureri articulare caini Devils claw . Utilizat in medicina traditionala pentru reducerea durerilor articulare produsul este unul obtinut exclusiv din plante fara alte ingrediente sintetice.

Mai multe detalii

In stoc

105,00 lei

Supliment combatere dureri articulare caini Devils claw

Utilizat in medicina traditionala pentru reducerea durerilor articulare produsul este unul obtinut exclusiv din plante fara alte ingrediente sintetice. Devils Claw ( Harpagophytum procumbens ) este o planta care traieste in zonele desertice din Botswana in sudul Africii . Planta este folosita de sute de ani de catre triburile indigene pentru tratarea durerilor articulare , afectiuni hepatice , afectiuni renale , afectiuni ale vezicii urinare . Partea superioara a plantei  remarcabila prin fructele sale asemenatoare ca si forma cu carligele , este vizibila doar pe parcursul a doua luni din an . In restul anului se retrage din nou in pamint si supravietuieste datorita stocurilor din tuberculii grosi radacinosi . Substant activa se gaseste in pamant in acesti tuberculi si pot fi extrasi doar intr-o anumita perioada a anului . Substanta activa prezenta in radacina plantei se numeste harpagozina . Gheara diavolului a fost utilizata anterior in medicina traditionala pe baza de plante , dar este inca utilizata pentru reducerea durerilor articulare . Studii recente au aratat ca efectul ghearei diavolului se extinde la toate durerile comune, inclusiv la durerile de spate . Pe scurt suplimentul va ajuta in tratarea multor probleme comune si ofera un suport preventiv de protectie a articulatiilor animalului dumneavoastra de companie .

Descriere pe scurt a suplimentului alimentar pentru reducerea durerilor articulare Devil’s Claw:

  • Contine Devil’s Claw
  • Reduce durerile articulare
  • Lubrifiaza articulatiile
  • Ajuta cartilajul
  • Produs in Belgia

Administrare : 1-2 gr / 20 kg  greutate corporala /zi

IMPORTANT : A  nu se administra in timpul sarcinii sau  la caii care nu participa la concursuri.

Gramaj : 200 gr / cutie

Continut : Devil’s Claw

Utilizare recomandata : reducerea durerilor articulare, displazii de cot sau de sold.

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Supliment dureri articulare caini Devils claw

Supliment dureri articulare caini Devils claw

Supliment combatere dureri articulare caini Devils claw . Utilizat in medicina traditionala pentru reducerea durerilor articulare produsul este unul obtinut exclusiv din plante fara alte ingrediente sintetice.  • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864