Zale suplimentare zgarda forta inox

Produs nou

Elemente suplimentare pentru toate tipurile de zgarzi de forta dresaj, Sara Dog.  Practic toti cainii cresc sau castiga in greutate si cu siguranta cainele dvs nu este o exceptie.

Mai multe detalii

In stoc

7,00 lei

Elemente suplimentare pentru toate tipurile de zgarzi de forta dresaj, Sara Dog.  Practic toti cainii cresc sau castiga in greutate si cu siguranta cainele dvs nu este o exceptie. In cazul in care cainele dvs poarta o zgarda tip coral in timpul dresajului si a crescut sau s-a mai ingrasat iar zgarda nu il mai cuprinde este necesar sa achizitionati elemente suplimentare. Nu este necesar sa achizitionati o noua zgarda, iar daca cea veche este utila tot ce trebuie sa faceti este sa achizitionati elemente suplimentare si sa le atasati la zgarda veche. Elemente se fixeaza foarte usor pentru a obtine lungimea dorita si nu este nevoie sa folositi unelte sau sa detineti aptitudini speciale pentru atasarea elementelor. Elementele suplimentare sunt confectionate din acelasi material de calitate ca si zgarda si nu isi vor pierde stralucirea si nu vor rugini. Elementele au fost prelucrate cu ajutorul unei tehnici noi pentru obtinerea unui otel inoxidabil. Otelul inoxidabil asigura o rezistenta la coroziune si in caz de murdarire pot fi spalate in apa fara nici un risc de ruginire. Elementele suplimentare sunt produse in Germania. Multi producatori incearca sa imite calitatea germana dar nu respecta cu rigurozitate toate etapele si de cele mai multe ori  produsele lor sunt de cea mai slaba calitate. Calitatea germana este recunoscuta la nivel mondial ca fiind cea mai ridicata. Elementele sunt produse dupa cele mai inalte standarde de calitate la nivel international. O zgarda de buna calitate rezista si isi pastreaza caracteristicile o perioada foarte indelungata. Otelul inoxidabil are multe avantaje fata de otelul normal. Are o rezistenta mai mare la oxidare ( rugina ) si coroziune in multe medii naturale cat si in cele provocate de om. Otelul inoxidabil este mai presus de toate un material foarte practic si in acelasi timp are un aspect estetic frumos si nobil.

Descriere pe scurt  a elementelor suplimentare pentru toate tipurile de zgarzi de forta dresaj Sara Dog:

  • confectionate din otel inoxidabil
  • compatibile cu toate zgarzile de forta dresaj Sara Dog
  • varfurile elementelor sunt rotunjite din fabrica
  • concepute si produse in Germania
  • pot fi atasate cu usurinta
  • grosimi disponibile: 2,5 mm, 3 mm , 3,8 mm

Utilizare recomandata: compatibile cu toate zgarzile de forta dresaj, Sara Dog

Cautati perechea( zgarda de forta , zgarda de fortazgarda de forta )

CantitatePrețSalvați

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Zale suplimentare zgarda forta inox

Zale suplimentare zgarda forta inox

Elemente suplimentare pentru toate tipurile de zgarzi de forta dresaj, Sara Dog.  Practic toti cainii cresc sau castiga in greutate si cu siguranta cainele dvs nu este o exceptie.  • SC SARA DOG S.R.L este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. : 563794010864